Wpis z mikrobloga

Po 2-3 tygodniach dowiedziałem się, że weszła w związek z jakimś trzecim typem…

@AnonimoweMirkoWyznania: i tutaj można skończyć rozważania
Olej ją. Byłeś dla niej tylko tzw. tamponem emocjonalnym, nigdy nie brała cię pod uwagę jako ewentualny partner.
Poza tym, niejako zdradzała swojego partnera z tobą (są różne rodzaje zdrady).

Przez te lata padles ofiarą swojego umysłu, który wykreował sobie fałszywy obraz tej różowej, jako ktoś wyjątkowy. Jest to dość częste,
  • Odpowiedz
Przez te lata padles ofiarą swojego umysłu, który wykreował sobie fałszywy obraz tej różowej, jako ktoś wyjątkowy. Jest to dość częste, niestety.

@Nabuhodozur: dokładnie tak, więc OPie, jeżeli mimo naszych informacji i tak spróbujesz i dostaniesz kosza to proszę o odezwanie się na priv po dane do wysłania mi pizzy
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Daj sobie spokój. Dostałeś kosza, poleciała za innym gościem, sprawa zamknieta. Wydaje mi się, że to bardziej kwestia tego, że pomimo Twojego zaangażowania nic z tego nie wyszło, więc żyjesz na zasadzie "co by było gdyby". Ona zamknęła Wasz temat, a Ty niekoniecznie, więc średnio idzie się z tym pogodzić. Odpuść, serio, szkoda prądu.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania Nie ma powrotów miras. Jak mówi powiedzenie, nie wchodzi się 2 razy do tej samej rzeki. Bo rzeka i woda w niej już nie jest ta sama.

Zakochałeś się wtedy, nie dostałeś nagrody, gdzieś zawiesiłeś to w głowie. Musisz mieć świadomość że wtedy patrzyłeś na nią przez różowe okulary, zaburzony chemią w mózgu.
Może to i dobry pomysł żeby spotkać się jeszcze raz, bo raczej jestem pewien że wyjdziesz z
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania brzmi trochę jak scenariusz do 'Normal peoole'.. potwierdzam to co mówili wcześniej - wykreowałes sobie jej obraz w głowie, gdy tak na prawdę nie była taka wspaniała. Przez czas rozłąki z pewnością też się zmieniła i to może być zupełnie inny człowiek. Jeśli jest w jakiejś relacji to nawet nie próbuj się kontaktować, zablokuj ja gdzie się da i ruszaj do przodu
Jeśli nie jest związana - Twój wybór, aczkolwiek
  • Odpowiedz
nie wchodzi się 2 razy do tej samej rzeki.

@z_score: W tym powiedzeniu nie chodzi o to, że nie powinno się czegoś robić. Autorem tych słów jest Heraklit z Efezu, czyli ten sam człowiek, który powiedział, że wszystko płynie. Twierdził on, że naturą świata i materii jest ciągła przemiana. Dwa razy do tej samej rzeki nie wejdziesz, bo za drugim razem będziesz moczył nogi w zupełnie innej wodzie. To o
  • Odpowiedz