Aktywne Wpisy

MonazoPL +102
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji coś o nas – MONAZO.PL to nowa platforma z promocjami bankowymi, ofertami na darmowe krypto i więcej. Mamy zaawansowane filtry, przyjazny design,
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji coś o nas – MONAZO.PL to nowa platforma z promocjami bankowymi, ofertami na darmowe krypto i więcej. Mamy zaawansowane filtry, przyjazny design,
źródło: monazo konkurs
Pobierz
miscellanous +2
Mam 1,2 mln wolnych środków finansowych. Co z tym zrobić? W co ulokować?
#pieniadze #hajs #oszczednosci #inwestycje #kryptowaluty #gielda #nieruchomosci
#pieniadze #hajs #oszczednosci #inwestycje #kryptowaluty #gielda #nieruchomosci

@ulsterboy: na grzanie stać już tylko klasę wyższą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Problemem jest ich cena
https://wiescirolnicze.pl/ceny-rolnicze/firmy/bronisze-warszawski-rolno-spozywczy-rynek-hurtowy-sa/pomidor-malinowy-1-kg-kraj/
@Viarus_: Nie wiem, beka z Polaków mieszkających w Polsce? Ja mieszkam w DE wiec mnie to nie dotyczy).
Młodzi ludzie pozwolili by emerytki i najsłabiej zarabiający zdecydowali w jakim kierunku ma iść gospodarka w Polsce. Ten paragon to rachunek za olanie wyborów/głosowanie na komunistyczny PiS. Smacznego.