Każdy kto nie współczuję kredytobiorcom i nie kibicuje zerowym stopom jest zawistnym p0laczkiem. Ja wyżej od swoich oszczędności cenię empatię do drugiego człowieka. Wolę żeby mi oszczędności dwucyfrowa inflacja zjadała niż żeby kredytobiorcom się stała krzywda. Przynajmniej nie jestem zAwIStNyM p00000laczkiem. Rozumiecie p0llaczkowa zawiść wami kieruje p0laczki p0lackie, p0lactwo i zawiść przez was przemawia p0lacka. Jak można być tak p0laczkowo zawistnym p0laczkiem p0lackim. Więcej empatii dla innych są rzeczy ważniejsze niż wasze p0lackie pieniądze na p0lackich lokatach. Na przykład pieniądze kredytobiorców którzy nie mieli innego wyjścia niż wziąć kredyt na 13k/m2 od dewelopera. Rozumiesz zawistny p0laczku że oni nie mieli wyjścia. Mniej zawiści p0laczkowej i więcej empatii. #nieruchomosci #bekazpodludzi #polska
@kiedysniebylembordo: klikanie w konkuter to praca w 80% dla zagranicznych firm, więc nas nie powinno dotknąć, a z resztą niech się dzieje co chce ( ͡°͜ʖ͡°) lepiej być bogatym w biednym kraju
@kiedysniebylembordo: no i dobrze, że rozwali trochę tej tekturowej gospodarki na kredyt. Padnie budowlanka to i najmy pracownicze zwolnią dodatkowe lokale. Przeciąganie cyklu koniunkturalnego dodrukiem pieniędzy spowoduje tylko jeszcze większą tragedię.
@marcinpodlas8: kto nie szanuje uczciwych Polaków trzymających pieniądze na lokatach to zawistny Polaczek. Myślisz tylko o swoim spłacaniu mieszkania więc kipicujesz jak najniższym stopom zawistny Polaczku. Masz ból d--y że ludzie mają na lokatach pieniadze bo ich zazdrościsz.
@marcinpodlas8: Tak, będę dopłacał do debili, ktorzy brali raty jak było tanio. Chcieli wyruchać freda, ale to fred wyruchał ich. Jak nie mieli forsy to mogli po prostu wynajmować, a nie wiązać się kredytem i "jakoś to będzie". Wiadomo, że ich trochę szkoda, ale to nie nasza wina. Zachęta do obniżenia stóp procentowych to chyba syndrom Sztokholmski. Dasz im palec, to wezmą cała rękę. Obudź się, kredytobiorcy to nie małe
@marcinpodlas8: Spokojnie. Rząd weźmie się za złych przedsiębiorców. Zacznie kontrolować jakie ceny mają być w sklepach i wówczas Twoje problemy i problemy innych się rozwiążą ( ͡°͜ʖ͡°) PRL wjedzie cały na biało i nie będziesz miał niczego na polkach. Kredyt to będzie Twój najmniejszy problem. Wszyscy się w końcu zrównają i historia zatoczy koło.
@marcinpodlas8: to nie jest kolego kwestia zawisci tylko odpowiedzialności za swoje czyny. Jedni jedzą malą lyzeczką a inni dużą tylko mają pozniej problem bo im się rozlewa. Spotykalem się z laskami z Tindera i ich poziom zarzadzania finansami byl dramatyczny, bylem w szoku ze mozna jechac tak po bandzie, bez poduszki finansowej. Teraz osoby pokroju tych lasek bedą zganiać winę na wszystkich nawet na przegrywow z wykopu ale nie obwinią siebie i nie wezmą tego na klate. Ich argumentem bedzie,, mialem wynajmowac?
Jak mnie nie stac na mercedesa to nie biore go w leasing tylko kupuje coś tanszego. Jak odjechał komuś pociag i kupowal po 2019 nieszkanie to ryzykował i teraz powienien wziac to na klate a nie plakać. .
2 lata temu smialiscie się z wykopkow ze macie mieszkania a oni gowno a teraz obwiniacie ich ze mowią,, a nie mowilem"(tez mam kredyt ale brany przy cenie 5300 /m2 w
#nieruchomosci #bekazpodludzi #polska
@marcinpodlas8: Jak ktoś ma odłożone max 5 zł na czipsy to w sumie może woli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PRL wjedzie cały na biało i nie będziesz miał niczego na polkach. Kredyt to będzie Twój najmniejszy problem.
Wszyscy się w końcu zrównają i historia zatoczy koło.
Jak mnie nie stac na mercedesa to nie biore go w leasing tylko kupuje coś tanszego. Jak odjechał komuś pociag i kupowal po 2019 nieszkanie to ryzykował i teraz powienien wziac to na klate a nie plakać. .
2 lata temu smialiscie się z wykopkow ze macie mieszkania a oni gowno a teraz obwiniacie ich ze mowią,, a nie mowilem"(tez mam kredyt ale brany przy cenie 5300 /m2 w