Aktywne Wpisy
WielkiNos +74
Dziewczyna zaprosiła do siebie kolegę na oglądanie filmu i kiedy razem leżeli zaczął ją dotykać. Faceci w komentarzach uważają, że kolegów się nie zaprasza na oglądanie filmu sam na sam i było to zaproszenie na seks. Kobiety są zszokowane komentarzami, bo nikt nie ma prawa nic od nich chcieć i wspólne oglądanie filmu z kolegą nic nie oznacza. Kto ma rację?
#ankieta #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #pieklomezczyzn #pieklokobiet #podrywajzwykopem
#ankieta #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #pieklomezczyzn #pieklokobiet #podrywajzwykopem
Czy zaproszenie faceta do siebie na film to zaproszenie na sex?
- Tak 45.4% (2188)
- Nie 25.9% (1246)
- Trudno powiedzieć 28.7% (1384)
Mamaboss +15
Skończyłem robić gładzie w całym mieszkaniu. Nie jest perfekcyjnie, ale jest tanio..., ale jeszcze szlifowanie jest przede mną i robienie poprawek, jak się do tego zabrać?
1. Zeszlifować najpierw siatką 80-120, później 150-200.
2. Położyć gładź w miejscach niedoskonałych.
3. Szlifowanie miejsc gdzie były poprawki.
4. Zagruntować za pomocą wałka.
Czy tak to powinno wyglądać? W jakiś sposób zaznaczanie na ścianach zauważone mankamenty?
Chciałbym dopracować ściany do perfekcji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@R__R: masz duże obrazy?
Tez robiłem bardzo dokładnie i precyzyjnie. Na jednej ścianie 100 poprawek, tylko ze połowy zapomniałem dotrzeć bo nie widziałem wszystkich no i lipa bo już sobie malujesz a
Jak oceniacie stopień skomplikowania zrobienia gładzi samemu bez doświadczenia? Też planuję użyć GTA i próbować samemu, bo ceny za robociznę mnie powalą. Wiadomo, jak będę robić sam to nie oczekuję spektakularnych efektów zadowoli mnie poziom słabego wykonawcy z rynku.
Komentarz usunięty przez autora