Aktywne Wpisy
Gours +571
Jak mnie cieszy to, że w końcu zapanowała normalność. Że polski premier jedzie sobie normalnie rozmawiać do prezydenta Francji czy kanclerza Niemiec i nie ma tego chorego szczucia i wiecznego napięcia. Jest po prostu normalnie. To mnie chyba najbardziej cieszy.
#polityka #4konserwy #neuropa #bekazpisu #sejm #niemcy #francja #bekazprawakow
#polityka #4konserwy #neuropa #bekazpisu #sejm #niemcy #francja #bekazprawakow
Novameh +25
Jakby co to u Pana Gabena jest fajna promka na Battlefieldy (。◕‿‿◕。) Do 20 lutego
#steam #battlefield #battlefield1 #bfv #bf5 #battlefield4 #bf4 #battlefieldv #battlefield3 #promocje #gry #pcmasterrace
#steam #battlefield #battlefield1 #bfv #bf5 #battlefield4 #bf4 #battlefieldv #battlefield3 #promocje #gry #pcmasterrace
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #tinder
Nieietuzinkowi ludzie w tej #czestochowa
Ale kto chociaz raz nie przymierzal rajstop dziewczyny niech 1 rzuci kamieniem
Oczywiście winni są wszyscy na około, bo kosmici każą jej się umawiać z przygłupami. Ona wcześniej nie wiedziała ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Poza tym, fakt, pierwsza randka, nie wiadomo co sie trafi. Aczkolwiek typ od wyrywania matek, golenia pach czy wciąganie prochów z ojcem, to już raczej nie jest pierwsza randka co nie?
Normalny facet idzie na randkę maksymalnie raz w miesiącu, jeśli pajacuje na tych aplikacjach jak #!$%@?. Oczywiście mówię o randkach które dochodzą do skutku, bo wy dziewczyny lubicie odwoływać spotkania, co nie?
Ile razy w miesiącu odwolujesz spotkania jak "aktywnie" randkujesz?? He?
Uogólniam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ej a nie możecie się ze sobą umawiać skoro masz tylu kolegów co sie umawia na randki?
Ps. Wiem że kobiety nie chodzą codziennie na randki. Wy się tak umawiacie, a później nie przychodzicie ¯\_(ツ)_/¯
@Nabuhodozur: i teraz sobie wyobraź że kobieta ma do wyboru iść na randkę z fajnym krasnoludem albo ze sfrustrowanym krasnoludem.
Którego z nich powinna wybrać?
Na taką randkę sam bym poszedł! Brzmi zajebiście! ( ͡º ͜ʖ͡º)