Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Pół roku temu wziąłem w lizing Mercedesa CLA za 170k by mi pomógł wyjść z #przegryw. Wcześniej próbowałem z fryzier co dwa tygodnie, kurs barmański, nauka gotowania i fotki z fajnych miejsc żeby nie było, że piwniczak, choć znajomych zero, a także drogie ciuchy typu płaszcz 1k. Jak się domyślasz nie pomogło. Merc też nie pomógł. Tak, dałem zdjęcie na Tindera z gwiazdą i bez autka. Żadnej różnicy. Także morda 3/10 (oczywiście zakola), skinyfat i 173 cm wzrostu nie do pokonania. Moja osobowość nieważna, bo nie było nawet par by ocenić. Nawet nie złapałem laski szukającej sponsora czy darmowego żarcia radcę. Przez cały grudzień do dziś ani jednej pary... Także zostaje siłka, sprzedaż merca i operacja plastyczna. A póki co jestem zadłużony po szyję przez stwarzanie pozorów.

#przegryw #tinder #mercedes #badoo #fotka

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61d1d8e50ed247000a9277f8
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
  • 15
@srogie_ciasteczko: Wzrostu nie kupi, estetycznej sylwetki też nie. Nad sylwetką można pracować, jednak jak się miało mało ruchu w młodości, to kościec jest często słaby. Może u niego akurat jest dobrze proporcjonalnie, nie mówię, że nie. Desperacja lubi się ze sterydami, więc to też jakieś wyjście i nie takie drogie. Plastyka twarzy to są raczej spore koszta ale większość mówiła tutaj, ze warto. Jak dodać do tego zęby (implanty, licówki, jakieś
PustyDryblas: Osobowość jest do kochania, ciało do pożądania. Znam dziewczyny, które były w związkach z przegrywami i kochały ich, chciały być razem do końca życia nawet mieszkając z rodzicami i nie mając szans na zdrady, ale faceci zrywali z focha z braku seksu.

Zaakceptował: LeVentLeCri
@AnonimoweMirkoWyznania: za 170k możesz kupić dosłownie każdy rodzaj samochodu, jak chciał kupić auto magnes na cipki to mógł kupić jakieś kilkuletnie AMG, M czy jakieś RS, ewentualnie coś co ma chociaż ta tylną kanapę żeby mógł te cipki obracać w tyle xd do cła na tył możesz wpuścić co najwyżej psa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SOIOWER: dokładnie, lepsza używka ale petarda niż nówka ale taka która ginie w tłumie ze swoją przecietnością. No ale tu wiadomo, leasing raczej odpada i trzeba wyskoczyć z gotowki.