Aktywne Wpisy
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Krótkie anonimowe pytanie do dojrzałych osób, proszę bez hejtu. Jakbyście zareagowali na propozycję waszej partnerki, aby otworzyć związek w jedną stronę (w jej)? Jesteśmy 6 lat razem, oboje lvl31, ale ona większy temperament i potrzeby, którym ja nie potrafię sprostać. Kocham ją i bardzo mi na niej zależy. Jestem gotów się zgodzić, ale zastanawiam się jak to może wpłynąć na nasze relacje...
#zwiazki
──────
Krótkie anonimowe pytanie do dojrzałych osób, proszę bez hejtu. Jakbyście zareagowali na propozycję waszej partnerki, aby otworzyć związek w jedną stronę (w jej)? Jesteśmy 6 lat razem, oboje lvl31, ale ona większy temperament i potrzeby, którym ja nie potrafię sprostać. Kocham ją i bardzo mi na niej zależy. Jestem gotów się zgodzić, ale zastanawiam się jak to może wpłynąć na nasze relacje...
#zwiazki
──────
VanGogh 0
Pół roku temu wziąłem w lizing Mercedesa CLA za 170k by mi pomógł wyjść z #przegryw. Wcześniej próbowałem z fryzier co dwa tygodnie, kurs barmański, nauka gotowania i fotki z fajnych miejsc żeby nie było, że piwniczak, choć znajomych zero, a także drogie ciuchy typu płaszcz 1k. Jak się domyślasz nie pomogło. Merc też nie pomógł. Tak, dałem zdjęcie na Tindera z gwiazdą i bez autka. Żadnej różnicy. Także morda 3/10 (oczywiście zakola), skinyfat i 173 cm wzrostu nie do pokonania. Moja osobowość nieważna, bo nie było nawet par by ocenić. Nawet nie złapałem laski szukającej sponsora czy darmowego żarcia radcę. Przez cały grudzień do dziś ani jednej pary... Także zostaje siłka, sprzedaż merca i operacja plastyczna. A póki co jestem zadłużony po szyję przez stwarzanie pozorów.
#przegryw #tinder #mercedes #badoo #fotka
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61d1d8e50ed247000a9277f8
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Wychodzenie z przegryw to po prostu ułożenie swojego życia by było jak najbardziej satysfakcjonujące.
Zaakceptował: LeVentLeCri
Zaakceptował: LeVentLeCri
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua