@costusmierdzi: julki pomiatają przegrywami tylko i wyłącznie przez białorycerstwo i spermiarstwo. Mają przez to wybite ego i w efekcie mężczyzn którzy ich nie interesują traktują jak podludzi.
@costusmierdzi: Wrogie ? Kobiety gardza przeciętnymi facetami one wystawiają czasem nawet dziennie kilku facetów i nie maja żadnych wyrzutów wiec zejdź na ziemie Kobiety są w c--j zimniejsze od facetów
@costusmierdzi: mylisz skutek z przyczyną xD różowe zawsze były dla podludzi takich jak ja wrogie, teraz ktoś im odpłaca odpłaca pięknym za nadobne same na siebie to sprowadziłyście
@Onaaa20 chyba twoim problemem nie jest to że jesteś przeciętny tylko toksyczny co widać po m.in tym wpisie. ale co ja tam mogę wiedzieć polki k---y auuuuuu
@Onaaa20 ale Ty nie jestes spokojny facet z dobrym sercem Ty emanujesz energia małego fiuta na dziesiątki kilometrów. więc nie dość że jesteś brzydki to jeszcze nie próbujesz niczym tego nadrabiać i wyżywasz się na kobietach które nic za to nie mogą że nie masz totalnie nic do zaoferowania i im się nie podobasz xD
@IntoApocalypse: Najlepsze jest to, że jestem 6/10 a to za mało dla dzisiejszych p0lek stad te eksperymenty.Ja się wyżywam? One codzinnie ranią serca facetom i jakoś jest dobrze.Jak narazie nie wystawiłem jeszcze żadnej a Ty już mnie wyzywasz…
Ps.Mnie już kilka wystawiło i mogłem się już dawno zemścić a jak narazie powstrzymałem się.Pojechałem 50!mkm do innego miasta a ona napisała ze się nie spotka
@Onaaa20 zemścić? krucjata oberwanych wędzidełek, vendetta upadłych. powiedz mi czemu muszę być tak nie czuły na tak poważny problem że jak mnie 2 razy łaski zrobiły w bambuko to po prostu pomyślałem sobie "durne cipy czas mi zmarnowały" i wróciłem sobie do grania ( ͡°ʖ̯͡°)
@Onaaa20: nie przejmuj się komentarzami białorycerstwa Ja na szczęście nie muszę brać udziału w tym cyrku jaki jest teraz na rynku świń Ale rozumiem i nie dziwi mnie to młodzi faceci mają już tego dość
@IntoApocalypse: No wiesz jak karma wróci to już potem nie będą wystawiać i dzięki mnie nie skrzywdzą innych facetów wiec tak jakby to co robie ma tez swoje plusy
@Onaaa20: karma co najwyżej wróci jak przesadzisz z alkoholem albo zjesz coś nieświeżego. jak na razie to dzięki tobie inni normalni faceci którzy nie mają n------e w głowie i nie prowadzą krucjat muszą potem podchodzić jak pies do jeża bo procesorek musiał się wyżyć na bogu winnej dupie
#przegryw #rozowepaski #logikarozowychpaskow #tinder #badoo #zwiazki #p0lka #hipergamia #pieklomezczyzn #pieklokobiet
Komentarz usunięty przez moderatora
Kobiety są w c--j zimniejsze od facetów
różowe zawsze były dla podludzi takich jak ja wrogie, teraz ktoś im odpłaca odpłaca pięknym za nadobne
same na siebie to sprowadziłyście
Ps.Mnie już kilka wystawiło i mogłem się już dawno zemścić a jak narazie powstrzymałem się.Pojechałem 50!mkm do innego miasta a ona napisała ze się nie spotka
Ja na szczęście nie muszę brać udziału w tym cyrku jaki jest teraz na rynku świń
Ale rozumiem i nie dziwi mnie to młodzi faceci mają już tego dość