Aktywne Wpisy
tentin_quarantino +313
pani Karina Bosak z Ordo Iuris przyparta do muru plącze się niczym pan Sławek Mentzen w słynnej debacie z Petru ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- np. jest hotel, i czy pani by chciała żeby ten hotel nie przyjmował ludzi, niebędących małżeństwem (np. konkubinat)?
- noo jakby... ale to jakby... ja tutaj nie mam jakichś wewnętrznych sprzeciwów... no jakby tu... pan mnie pyta jakby o... jakby prawa z różnych
- np. jest hotel, i czy pani by chciała żeby ten hotel nie przyjmował ludzi, niebędących małżeństwem (np. konkubinat)?
- noo jakby... ale to jakby... ja tutaj nie mam jakichś wewnętrznych sprzeciwów... no jakby tu... pan mnie pyta jakby o... jakby prawa z różnych

Bananek2 +838

< Miej szansę płodzić małych nadludzi, którzy w przyszłości mogą prowadzić słodkie życie chada
< Wybierz grubego currycela z którym spłodziłaś kolejnego brzydkiego currycela xD
Po prostu nie pojmuję jak można tak bardzo zniszczyć swoją własną linię genetyczną ¯\_(ツ)_/¯
#logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #przegryw #blackpill
Komentarz usunięty przez moderatora
@AntyBohater: jakby to powiedzieć. . . nie każdy jest rasistą i ma nerwowe tiki z podnoszeniem prawego ramienia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@rottenkitten321: dlatego taka wsobna Islandia to najzdrowsze społeczeństwo na świecie ( ͡° ͜ʖ ͡°) typowa mądrość ludowa. W rzeczywistości wszystko powyżej pokrewieństwa, o którym wiemy (np dalsza kuzynka itp.) jest już wystarczającą odległością genetyczną i nie ma prawdopodobnie żadnych korzyści z większego mieszania.
@AntyBohater: ( ͡º ͜ʖ͡º)
@lysyzlombardu: o #!$%@?, Żymianom się udało wyprać mózgi nawet facetom w tym zakresie i zrobić z nich kukoldów XD
@AntyBohater: Tylko, że to nie prawda. Z wymienionych przez Ciebie przymiotów prawdziwe są: młoda i biała. Ładna nie jest, chociaż to oczywiście kwestia gustu. Do tradycyjnych, europejskich kanonów piękna jej daleko. W swoim szczycie atrakcyjności - cóż, to było kilka late temu, wygląda tu na panią pod trzydziestkę. Może mieć każdego - dobre sobie. Naprawdę
na jakieś 25% nie jesteś biały jesli jesteś Polakiem
@lysyzlombardu: nie ma dla ciebie artunku już, obrzydliwe