Aktywne Wpisy
Minus09 +286
jankes83 +167
Memcen ironizuje sobie z podniesienia globalnej średniej temperatury o dwa stopnie, a walkę z ociepleniem klimatu nazywa komunizmem xD
Ten człowiek jest oderwany od rzeczywistości. Nie ma najmniejszego pojęcia jak katastrofalne byłoby takie podwyższenie
#neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #konfederacja #ocieplenieklimatu #klimat #ekologia #polityka
Ten człowiek jest oderwany od rzeczywistości. Nie ma najmniejszego pojęcia jak katastrofalne byłoby takie podwyższenie
#neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #konfederacja #ocieplenieklimatu #klimat #ekologia #polityka
Reansumujac..
Jedni potrafia uczyc drudzy nie
U małych dzieci jest inaczej, one się uczą bo lubią nauczyciela i dla niego się uczą. U nich wystarczy motywacja z zewnątrz.
@poam89 @cezarcezik Święte słowa, ale większość i tak będzie bronić bombelków i narzekać, że nauczyciele to zło największe, bo nauczyć się na kartkówkę z przyrki nie potrafili xD.
Żyjemy w kraju w którym dzieci głosu nie mają, i tylko wszyscy o dziecku/ uczniu decydują oprócz jego samego. I mamy teraz ogrom prób i samobójstw wśród dzieci. To nie jest normalne.
Zarobieni po uszy? Oj, bez przesady, każdy wstaje rano do roboty, więc co w tym dziwnego? Na zajęcia dodatkowe jeździ tylko garstka i nie ma obowiązku takowych mieć. Czasu mają sporo, wystarczy spojrzeć na fb, że są ciągle online.
A głos to mają bardzo duży i razem ze swoim rodzicem ładnie potrafią dyrygować nauczycielami.
Jak chodziłem do
Znalem nauczycieli ktorzy potrafili wzbidzic ciekawosc i zainteresowanie...
I oni sa wlasnie przykladem ze potrafili uczyc w odroznieniu od ttych co mieli w dupie i wykladali aby odklepac
Wgl z matury podstawowej z polskiego miałam 32% czyli ledwo zdałam. A rozszerzonej 74% xD