Aktywne Wpisy
Kearnage +750
zeszyt-w-kratke +31
#powodz
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
Prawdziwe przyjemności to rozwój na własną rękę, słuchanie podcastów naukowych, czytanie książek, praca w zawodzie i nabywanie w ten sposób doświadczenia, podróże a nie jakieś p--------e instynkty plebejskie czyli pójść do śmierdzącego akademika, poruchać, popić i poćpać, k---a przecież studiowanie nie wygląda jak w amerykańskich filmach coming-of-age tylko jak prymitywne nagrania z polski i rosji, gdzie student rzyga na podłogę, próbuje do kamery wybełkotać że bez spiny są drugie terminy, a na łózku obok jakiś maciek z dobrego domu próbuje się "uczyć" oglądając etrapeza i klikając w telefon, a w tle jakieś stare meble z epoki socjalizmu, siedem worków śmieci i grzyb na ścianie no super akademicka atmosfera k---o! W 90% przypadków tak to wygląda, jak sobie próbuje siebie wyobrazić z perspektywy 3 osoby to k---a nie mogę - jak bym w trakcie egzaminu o tym myslał to bym się zesrał ze śmiechu.
j---ć studentów #studbaza #studia #alkoholizm
@testokrol:
ale tytuł naukowy jest od doktora w górę, chyba nie mamy aż tak dobrze wykształconych obywateli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Oaken_arm: op sam studiuje, a to zwykla pasta jest xD
Z tego co wiem, to standardowo, w dużym mieście, idzie się na jakiś przydatny w biznesie kierunek, jakieś zarządzanie
Komentarz usunięty przez moderatora
sam bylem studentem bo nie byc studentem to jak nie byc na woodstocku - majac 20 lat wstyd nie byc a majac 30 wstyd sie przyznać (╭☞σ ͜