Aktywne Wpisy
wedkarzyk +12
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Ale coś mnie tchnęło mówię k---a tak łatwo nie odpuscze jako że jednego wypiłem to na wieczór mam 3 piwka a nie czteropaka także się wróciłem do biedry wziął jedna puszkę piwka Braniewo i poszedłem do samoobsługowej xddddd ten sam komunikat i ta sama prośba ale się k---a burza zrobiła , kasjerka w asyście ochroniarza szybko szła akceptować mi zaczęli grozić że mam poczekać pod sklepem xddd a ochroniarz kazał s--------c i już stał przed Biedra żebym trzeci raz nie wszedł.
K---a co za bydło....
#pasta #biedronka #heheszki
Komentarz usunięty przez moderatora
@kraju1984: ta samoobsługa w biedrze to ogólnie w c--j ryzykowna sprawa, bo istnieje szansa że załatwisz zakupy 10 razy szybciej niż zwykle ale istnieje też szansa że będzie wręcz przeciwnie xD czasem w biedrze nie biorę alkoholu tylko dlatego że nie chce mi się czekać 5 minut aż ktoś łaskawie podejdzie