Aktywne Wpisy

PeeJay +313
TLDR: OP TO PEDAU
Pewnie się zastanawiasz, czemu Cię wołam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
5 lat temu zaplusowałeś/aś mój wpis dotyczący powiadomienia, które dostałem w Messengerze. Zostałem ostrzeżony, że jeśli nie zaktualizuję appki w ciągu 1859 dni, to przestanie działać. Jako że zmieniałem akurat telefon, to chciałem sprawdzić czy to prawda.
No i niestety nie potrafię zlokalizować tego telefonu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
W
Pewnie się zastanawiasz, czemu Cię wołam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
5 lat temu zaplusowałeś/aś mój wpis dotyczący powiadomienia, które dostałem w Messengerze. Zostałem ostrzeżony, że jeśli nie zaktualizuję appki w ciągu 1859 dni, to przestanie działać. Jako że zmieniałem akurat telefon, to chciałem sprawdzić czy to prawda.
No i niestety nie potrafię zlokalizować tego telefonu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
W

Justyna712 +155

#zalesie #zwiazki #rozowepaski
@Reevo:
raczej twoja różowa musi konkret posysać, że tak tańczysz jak ci zagra :)
@Reevo: co to ma wspólnego? Idę sobie w swoim 70m2 potrzymać nogi na stole
@Reevo: Żalisz się, więc Ci podrzucamy rozwiązania ( ͡° ͜ʖ ͡°) Serio inba stulecia z takiego powodu? Niektórzy muszą mieć swój kącik, jakbyś dostał jeden pokój, to nic by się nie stało xD Niby pierdoła, ale skoro Tobie nie podoba się to, co robi ona, a jej to, jak chcesz żyć Ty, to pewnie przed wami jeszcze niejedna kłótnia.
Niech zgadnę, w łóżku to żona strapona zakłada a ty tylko zęby zaciskasz? XD
@choochoomotherfucker:
no taka prawda, niby ziomek dorosły a baba robi mu takie sceny i awantury, mi się to w głowie nie mieści xD
@Reevo:
więc męcz się do końca życia z taką pierdołą, ale przynajmniej gałę masz robioną po olimpijsku