Wpis z mikrobloga

Jak ja tęsknię za czasami, jak mój dom, to był mój dom. Chciałbym chociaż jeden swój pokój (,). Teraz całe mieszkanie urządza różowa i nawet #!$%@? kubka nie ma gdzie postawić, albo bluzy odłożyć, żeby nie psuć jej idealnego wystroju, 'bo co ludzie powiedzą'. Je chce znowu mieszkać na melinie, rzucać ciuchy na łóżko, hodować pleśń na starych talerzach, pić piwo w salonie, trzymać szczoteczkę na zlewie, kupić sobie wygodny fotel i kłaść nogi na stole. Mam 70m2 chaty a od ręki zamieniłbym to na stary wynajmowany pokój, tutaj tylko się #!$%@? sprząta i podziwia jak jest posprzątane. Dorosłe życie posysa ( ͡° ʖ̯ ͡°).

#zalesie #zwiazki #rozowepaski
  • 13
@PanKracy582: xD

@Reevo: Żalisz się, więc Ci podrzucamy rozwiązania ( ͡° ͜ʖ ͡°) Serio inba stulecia z takiego powodu? Niektórzy muszą mieć swój kącik, jakbyś dostał jeden pokój, to nic by się nie stało xD Niby pierdoła, ale skoro Tobie nie podoba się to, co robi ona, a jej to, jak chcesz żyć Ty, to pewnie przed wami jeszcze niejedna kłótnia.
@Reevo twoje mieszkanie służy do sprzątania a nie odpoczynku i życia, przykro mi. Dałeś się wpędzić w pułapkę. Musisz pozbyć się rzeczy takich jak rośliny, dywany, zasłony i firany oraz bibelotów i zbędnych mebli. Wtedy odzyskasz spokój i będziesz miał mniej do sprzątania.