O 5 rano założyłem tindera, kupiłem wersje Gold, wysłałem z 500 polubień. Poszedłem spać z myślą, że jak sie obudzę to będę miał z 20 par. Wchodze o 13 na #tinder a tam 0 par. To jakiś żart? XD #przegryw
@Sumiru: Bez sensu kupiłeś od samego początku golda. Następnym razem zacznij na darmowym koncie a po jakimś czasie dostaniesz 50% zniżki na golda. A jeśli nie masz par ani polubień po 24h to usuń konto bo już nic na nim nigdy nie zdziałasz .
@cielak44 @Sumiru To nie efekt świat a #!$%@? tindera. Z roku na rok działa gorzej za to co raz bardziej żebrzą o kasę xD pary potrafią się usuwać po czym wracać, to samo z wiadomościami
@Sumiru: tak ogólnie to sam gold nie zwiększa wyświetleń (chociaż jako nowe konto to i tak będzie ich więcej) ale ta fioletowa gwiazdka(?) jak wejdziesz w polubienia
Powiedzcie mi czy jest złego lub nietaktownego w tym co napisałem (zamazałem tylko prywatne informacje). To jakoś dziesiąta blokada, którą dostałem w tym roku, w większości z powodów, których nie rozumiem. #tinder #randkujzwykopem
Komentarz usunięty przez moderatora
@Sumiru: nie, to rzeczywistość
@Sumiru: nie, to jest rzeczywistość, różowych na portalach jest 20 - 30%, a frajerzy nabijają ich twórcom kabzy.
Komentarz usunięty przez autora
@Sumiru
To nie efekt świat a #!$%@? tindera. Z roku na rok działa gorzej za to co raz bardziej żebrzą o kasę xD pary potrafią się usuwać po czym wracać, to samo z wiadomościami