Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Historia bez cenzury wleciała ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Llobet: wiesz, że są różne źródła historii? a wpis pewnie wziął się z tego, że mamy rocznice tego zdarzenia
  • Odpowiedz
I mogliby taki stan utrzymać, rozejść się i mieć polityków w dupie zamiast się wyrzynać bez sensu w ich imieniu.

@Tytanowy_Lucjan: oni nie zarzynali sie w imie politykow tylko w swoim imieniu tak samo zreszta jak w czasie II wojny gdzie to cale spoleczenstwa parly ku wojnie i sie cieszyly z niej
  • Odpowiedz
@Tytanowy_Lucjan: wracaj do ksiazek i przeczytaj sobie o przczynach I czy II wojny, poczytaj sobie jakie nastroje spoleczne panowaly w danych panstwach to juz wtedy nie bedziesz mial takiego idealistycznego, populistycznego myslenia, ze LUDZIE SIE NIE CHCA ZABIJAC ALE POLITYCY KARZOM!!!!1111ONEONEONEOEN
  • Odpowiedz
konto usunięte via otwarty_wykop_mobilny_v2
  • 11
@kfiatek_na_parapecie: Jestem ma 100% pewien, że niezależnie od czasów, jakby każdemu krzykaczowi w stylu "d-----ć tym drugim na froncie!" dać karabin i kazać samemu zapieprzać w błocie z ciężkim plecakiwm to liczba chętnych zbliżałaby się do zera.

Tylko debile dążą do wojny.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@starnak: jakie to surrealistyczne, dzień wcześniej dzień później będą próbowali się zabić a w tym momencie śpiewają kolędy. A mówimy że zwierzęta są dzikie bo w jednym momencie się będą łasic a w kolejnym cię mogą zaatakować
  • Odpowiedz
  • 4
@kfiatek_na_parapecie: Ja tam wolę być żywym "tchórzem" niż martwym albo niepełnosprawnym "bohaterem", o którym co najwyżej dzieci pośpiewają parę piosenek, a potem wszyscy zapomną. Aż do świąt kiedy to nagle wszyscy będą robić paczki i fotki by znów przez rok mieć weterana w dupie. ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Tytanowy_Lucjan: za kazdym razem czytajac takie posty jak twoj nachodzi mnie jedno proste pytanie: czy wziales pod uwage to, ze w momencie wybuchu wojny granice beda natychmiastowo zamkniete? Bedziesz przechodzil przez zielona granice?
  • Odpowiedz
  • 1
@kfiatek_na_parapecie: Przede wszystkim zrobię wszystko by jakiś zbłąkany granat nie urwał mi nogi, bo pan kapral kazał lecieć na hura do przodu.
W końcu Komorowski zakazał kary śmierci na wojnie to sobie co najwyżej przeczekam w celi albo innym obozie kiedy sebki będą ginąć w bluzach "patriotycznych" ( ͡ ͜ʖ ͡)

Jak cały oddział powie dowódcy "sam sobie walcz" to co zrobi jeden przeciwko wielu?
  • Odpowiedz
@starnak i obydwie strony miały takie same mundury? Bo mi to wygląda na żołnierzy jednego kraju. Więc ciekawostka fajna, ale zdjęcie chyba niepowiązane?
  • Odpowiedz