Aktywne Wpisy
mirko_anonim +14
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Szykuje się drugi Sebastian M? Ten gość od lat testuje fury i nierzadko jeździ ponad 300km/h w ramach "próby autostradowej" przykład w załączonym filmie,fakt faktem wszytko odbywa się legalnie w Niemczech ale mimo wszystko uważam że takie kanały jak ten i tak szybką jazdę gdziekolwiek powinno się piętnować!
A co wy wykopki uważacie?
Mam nadzieję że nie ma tu podwójnych standardów?
#wykopefekt #majtczak #motoryzacja #stopcham #polskiedrogi
Szykuje się drugi Sebastian M? Ten gość od lat testuje fury i nierzadko jeździ ponad 300km/h w ramach "próby autostradowej" przykład w załączonym filmie,fakt faktem wszytko odbywa się legalnie w Niemczech ale mimo wszystko uważam że takie kanały jak ten i tak szybką jazdę gdziekolwiek powinno się piętnować!
A co wy wykopki uważacie?
Mam nadzieję że nie ma tu podwójnych standardów?
#wykopefekt #majtczak #motoryzacja #stopcham #polskiedrogi
Popierasz taką jazdę?
- Tak 57.3% (418)
- Pomimo legalności, zdecydowanie nie! 42.7% (311)
matluck +663
Znalazłem gdzieś na starym dysku folder quake iii. Wszedłem do głupot zagrałem kilka meczy z botami, potem z ciekawości chciałem zobaczyć czy są jeszcze jakieś serwery i tu szok bo znalazłem ludzi którzy w to grają. Postrzelałem się na raile z jakimś starym Niemcem 40lvl. Powiedziałem mu że od 15 lat tu nie zaglądałem, on powiedział że jest pierwszy raz odkąd mu się dzieci urodziły. Kurde nostalgłem jak cholera aż mi łezka poleciała, przypomniały mi się czasy za gówniaka się grało w wigilię do 4 nad ranem z kumplami. Część już nie może, jeden jest po wylewie, drugi nie potrafi sobie życia ułożyć. Ehhhhh :(((((((((
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora