Wpis z mikrobloga

Kupiłem sobie jaki czas temu kabel do samochodu żeby odblokować 'ukryte' funkcje w aucie (w wyświetlaczach nie).
Ostatnio wrzuciłem na jakąś grupkę motoryzacyjną ogłoszenie, że jak ktoś w okolicy mnie mieszka to mogę podjechać i odpalić 'ukryte' fabrycznie funkcje w danym modelu samochodu za symboliczne 50 PLN czy tam jakąś flaszkę.

No i napisała jakaś kobitka do mnie z treścią na kiedy możemy się umówić itd i w ogóle co można odblokować.
Wytłumaczyłem na spokojnie ocb i co można odblokować.

No i wczoraj wieczorem po rozmowie pisze do mnie jakiś typo xD
Załączam sreena rozmowy z nim ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co mu odpisać? xD

#patologiazewsi #heheszki
n4ojlj3_42lk - Kupiłem sobie jaki czas temu kabel do samochodu żeby odblokować 'ukryt...

źródło: comment_1640246861c8htCchP05TxjtJPXdImTn.jpg

Pobierz
  • 106
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@n4ojlj3_42lk: ukryte funkcje czyli jakie? Mnie boli to, że wyświetlacz nie podświetla się w pełnym słońcu i g---o na nim widać, dopiero jak się ściemni, to się podświetla.
  • Odpowiedz
Przyznaj sie, że proponowales lasce naprawe wyswietlacza za jakies segzy.

A jak przestala odpisywac to ja wystalkowales a teraz piszesz na mirko bo sie boisz, ze gosc ci w-------i XD

@bystrygrzes: Kobitka nie mój stajl zupełnie. Takie ma foto zmodowane na profilowym, że jedynie widać, że ma takie kruczoczarne włosy i dużo make-upu.
  • Odpowiedz
Daj mu linka do zakupu kabla to mu d--a nie będzie musiała pisać po obcych chłopach żeby jej furę ogarniali ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Korowiov: Oprócz samego kabla to trza jeszcze spreparować specjalnego windowsa + spreparować sam w sobie programik. Nie sądzę żeby ten facet ogarnął temat.
  • Odpowiedz
R-----------ą mnie takie typki, jak jesteś w związku i się obawiasz, że różowa da losowemu facetowi za zrobienie wyświetlacza w Oplu to coś ewidentnie poszło nie tak xD

@Korowiov: I to jest błąd myślenia bo zdrady właśnie tak wyglądają a nie jakieś romanse jak w filmach. Tylko malo kto w to wierzy i nikt nie sprawdza. Dlatego lepiej w związki nie wchodzić by się nie stresować
  • Odpowiedz