Aktywne Wpisy

Marcinnx +53
Nic mnie tak nie W-----A jak ludzie, którzy traktują McDonalda jak jakąś j----ą restaurację 5 gwiazdkową.
Patrzę na to i co widzę? Widzę stado baranów, które stoi w kolejce, żeby dać się OGRABIĆ w biały dzień.
Kiedyś to był tani fast food dla studentów. A dzisiaj? Dzisiaj KAŻDY z Was, kto tam idzie, płaci 35-40 złotych za j----y KAWAŁEK TEKTURY zwany bułką i mięso grubości żyletki, które koło krowy nawet nie leżało.
Rozumiecie to?
Patrzę na to i co widzę? Widzę stado baranów, które stoi w kolejce, żeby dać się OGRABIĆ w biały dzień.
Kiedyś to był tani fast food dla studentów. A dzisiaj? Dzisiaj KAŻDY z Was, kto tam idzie, płaci 35-40 złotych za j----y KAWAŁEK TEKTURY zwany bułką i mięso grubości żyletki, które koło krowy nawet nie leżało.
Rozumiecie to?
źródło: obraz
Pobierz
Zielarz50 +623

Miał ktoś może problem z połączeniem się zdalnym pulpitem ze swoim komputerem na laptopie gamingowym od Asusa? Model to G153QY. Łączę się z vpnem przez ZyWALL SecuExtender i tu połączenie jest w porządku. Dalej używam aplikacji pulpit zdalny, podaję IP kompa, a potem dane do logowania. Po tym łączy się, ale zamiast przejść do pulpitu to już tak kilkanaście minut łączy się i nic się nie dzieje. Jak żyć, jak pracować (╥﹏╥)
źródło: comment_1640175062ehHtRC1aP98FT7MeSoDR9m.jpg
Pobierz@revoolution: ooo, nie słyszałem jeszcze o narzędziu. Dzięki, potestuję.
@Rynia: chrome remote desktop daje radę.
Temviewer jest wg mnie prostszy (chyba przyzwyczajenie),ale ma też sporo wad.