Wpis z mikrobloga

Obejrzałem sobie swoje staty informacji nieprawdziwych i większość to przepychanki z modami właśnie

@hellgihad: większość tych wypokowych "przepychanek z modami" to są o łamanie regulaminu a konkretnie o rasizm, antysemityzm, szerzenie i propagowanie nienawiści i przemocy, obrażanie, atakowanie innych użytkowników, celowe nietagowanie tematów politycznych etc xD
Może powinieneś się zastanowić, czy aby na pewno tylko po Twojej stronie jest racja i jesteś łykopkiem absolutnie nieomylnym? xD
Gość dawno powinien perma dostać, za szerzenie foliarskich teorii i informacji nieprawdziwych.

@Trixie: i pyk na główną kolejne znalezisko z płomieniem. Jutro wlecą kolejne, bo nie są nieprawdziwe ani szurskie ¯\(ツ)_/¯

@mel0nik: Rozumiem, że faktycznie to był wiec wyborczy, a nie zamknięty event? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I szkoda, że wykopujesz więcej fejków niż ja, ale co począć, nie mi oceniać ¯\
(ツ)_/¯
@NaczelnyWoody: Wiem że gadam z idiotą, ale jeszcze raz napiszę, informacja nieprawdziwa to imo taka która się moderacji nie podoba. Sprawdziłem na moich informacjach nieprawdziwych i większość to kopanie się o niesłuszne bany albo inne głupoty, może max 10 to rzeczywiście newsy z dupy.
Chcesz to sobie wal do tych statów konia jak Cię to bawi, ale one niczego nie udowadniają xD Fact check na wykopie sirius biznes xD
i pyk na główną kolejne znalezisko z płomieniem. Jutro wlecą kolejne, bo nie są nieprawdziwe ani szurskie ¯_(ツ)_/¯

@Rabusek: to, że w twojej głowie tak to wygląda, wcale nie znaczy, że tak jest w rzeczywistości. Po prostu tak się złożyło, że wykop jest teraz domem dla szurów i foliarzy wszelkiej maści i wykopują twoje gówniane treści.
że propagujesz szurowe teorie i informacje nieprawdziwe to druga.

@Trixie: jedna nieprawdziwa informacja na 389 wrzuconych (bo z 3 które mam oznaczone jako nieprawdziwa - jedno to była manipulacja CNBC, a drugie to była informacja nieprawdziwa dt. działań moderacji) to nie propagowanie nieprawdziwych informacji.

Nie jesteś fakt czekerem, więc na szczęście nie możesz decydować, co jest prawdą, a co nie.

A shorty niepokryte, tego sie dowiesz pod #gme ( ͡°
@Rabusek: Ale ty wiesz, że wykopywanie to też szerzenie fejk niusów? Jesteś chyba tak jak op wyżej pisał w top 10, bo jeszcze nie widziałem, żebyś ktoś miał tyle wykopanych fejków co ty. A co do znalezisk, to moderacja też ma wiele rzeczy w dupie i dużo fejków wisi na głównej jak gdyby nic, więc nie byłbym aż dumny z tej statystyki, biorąc pod uwagę, jak dużo fejków wykopałeś.

A co