Aktywne Wpisy

Valg +22

slawencjusz +11
Zastanawia mnie jak to jest możliwe że cały czas tylu ludzi wierzy w jakąś religie. Chyba świadczy to po prostu o betonie w głowie tych ludzi. Wystarczy spojrzeć na ogrom wszechświata. 80 miliardów galaktyk, miliardy bilionów gwiazd a o ilości planet nawet nie wspomnę. Albo chociaż na ludzki organizm. Spójrzcie na to jak niesamowicie zaawansowanym organizmem jest człowiek. Ile mamy narządów, organów, komórek itd. Gdyby jakikolwiek bóg miałby stworzyć człowieka czy wszechświat

#neuropa #bekazprawakow #bekazfoliarzy
@hellgihad: większość tych wypokowych "przepychanek z modami" to są o łamanie regulaminu a konkretnie o rasizm, antysemityzm, szerzenie i propagowanie nienawiści i przemocy, obrażanie, atakowanie innych użytkowników, celowe nietagowanie tematów politycznych etc xD
Może powinieneś się zastanowić, czy aby na pewno tylko po Twojej stronie jest racja i jesteś łykopkiem absolutnie nieomylnym? xD
@DurzyPszypau: Przecież mogę w tym momencie wejść na główną i po kolei wykopywać każde znalezisko na niekontrowersyjny temat i sobie to zaniżę xD Więc przedstawienie tego w taki sposób nie ma sensu.
Ale swoje statystyki i zacząłeś robić fikołki xD
@mel0nik: hę? Przecież te dane są od 2016 roku, a rabusek ma konto prawie 14 letnie xD To nie jest 42733 wykopanych, bo tyle to on uzbierał przez te 14 lat.
@Trixie: i pyk na główną kolejne znalezisko z płomieniem. Jutro wlecą kolejne, bo nie są nieprawdziwe ani szurskie ¯\(ツ)_/¯
@mel0nik: Rozumiem, że faktycznie to był wiec wyborczy, a nie zamknięty event? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I szkoda, że wykopujesz więcej fejków niż ja, ale co począć, nie mi oceniać ¯\(ツ)_/¯
@Rabusek: 344 to więcej niż 8? No chyba, że chodzi Ci o komentarz @DurzyPszypau gdzie przyrównuje wykopane fejki od 2016 do wszystkich wykopów od 2007 xD Weź już się nie kompromituj i leć walczyć z wielkim resetem czy tam innym NWO ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mel0nik: Dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jutro kolejne wlecą, do zobaczenia na głównej!
In a longer video later tweeted by O'Reilly's site,Trump warns supporters that they are "playing right into their hands" when they dismiss the vaccines and don't take credit for them.
Chcesz to sobie wal do tych statów konia jak Cię to bawi, ale one niczego nie udowadniają xD Fact check na wykopie sirius biznes xD
@Rabusek: to, że w twojej głowie tak to wygląda, wcale nie znaczy, że tak jest w rzeczywistości. Po prostu tak się złożyło, że wykop jest teraz domem dla szurów i foliarzy wszelkiej maści i wykopują twoje gówniane treści.
Pogadamy jak skończą się chętni na trzecią dawkę, powoli szał na strach przez covidem się kończy, i tak już na wykopie zostanie.
@Trixie: jedna nieprawdziwa informacja na 389 wrzuconych (bo z 3 które mam oznaczone jako nieprawdziwa - jedno to była manipulacja CNBC, a drugie to była informacja nieprawdziwa dt. działań moderacji) to nie propagowanie nieprawdziwych informacji.
Nie jesteś fakt czekerem, więc na szczęście nie możesz decydować, co jest prawdą, a co nie.
A shorty niepokryte, tego sie dowiesz pod #gme ( ͡°
A co