Wpis z mikrobloga

@DurzyPszypau: No i po co tak kłamać? Ja mam konto 5 miesięcy i 8 informacji nieprawdziwych (4 bez tagów moderacja afera itd.) czyli średnio 1.6 informacji nieprawdziwej na miesiąc (0.8 nie licząc afer z moderacją), Rabusek ma konto 13 lat i 4 miesiące czyli 160 miesięcy i wykopał 344 fejki (255 bez afer), co daje 2.15 fejka na miesiąc (1.6 nie licząc afer).

Gdyby policzyć moje stare konto, na którym
  • Odpowiedz
@DurzyPszypau: Nie zmienia to faktu, że wciąż @mel0nik nieporównywalnie mniej nasmrodził na łykopie niż Rabusek na dzień obecny xD
a to czy 1,02% się utrzyma nie wiesz, manipulujesz statystyką pod swoją narrację - statystyka zresztą tak ma, można nią wachlować na swój sposób xD
  • Odpowiedz
@DurzyPszypau: Dobrze wiesz ziomku drogi, że możesz wykopać pierdyliardy g---o-znalezisk niezwiązanych z polityką, zdrowiem, społeczeństwem, nauką - natomiast w wymienionych o polityce, zdrowiu, społeczeństwie możesz wykopywać same fejki, interpretacja statystyk nie jest czarno biała drogi kolego ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ja mogę np przez 2 lata wykopywać codziennie każde znalezisko niezwiązane z "gorącymi tematami" typu np polityka, znaleziska gdzie albo rzadko kiedy pojawiają się fejki albo
  • Odpowiedz
@Trixie: Nie znam tematu ale generalnie wiecie że na wypoku informacja nieprawdziwa to w 80-90% taka która nie podoba się moderacji. Nie wiem jak można używać tej statystyki do dyskredytowania kogokolwiek...
  • Odpowiedz
Nie znam tematu ale generalnie wiecie że na wypoku informacja nieprawdziwa to w 80-90% taka która nie podoba się moderacji. Nie wiem jak można używać tej statystyki do dyskredytowania kogokolwiek...

@hellgihad: Tak było, to ja jestem tym 80-90%
  • Odpowiedz