Wpis z mikrobloga

@agahej: Brawo dla nich! Dotrzymali słowa i przejechali całą Polskę, aby spotkać się ze wielkim fanem HP, który miał szczęście dołączyć się do ich live. Wyobrażam sobie szczęście tego Wojtka. Szynszyl mówił, że zbajeruje panie z DPS aby ich wpuścili i jak widać ma zdolności bo weszli xD.Co w obecnym czasie czasami nie jest łatwe.
Na dodatek dla Szynszyla w tych dniach są żniwa w biznesie, tym bardziej jak otworzył drugi
  • Odpowiedz
@Andzix: @alenajpierwkawa: No to hau, hau, odszczekuję, ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co prawda to jest an HP a nie jakiegoś tam jej programu, ale i tak pewnie był przeszczęśliwy, że się u niego zjawili.
Mam nadzieję, że mu ten player opłacili zgodnie z obietnicą. I postarali się o dobry internet bo jak mówił IG to jego cały świat.
No i chyba ze zbiórki ma nowy telefon.
  • Odpowiedz
no to brawa za moc empatii do osób ,,żyjących'' inaczej, może TVN w ramach swojej ,,super,hiper'' fundacji i której tyle pieją głośno, chwalą się jak to są pomocni pójdzie ich tropem i zafunduje Wojtkowi np.porządny wózek który dla niego jest rękoma ,nogami, oknem na i tak ograniczony świat, a może pójdzie dalej i dostosuje remontując jego ,,mieszkanie''tak żeby mógł tam zamieszkać
  • Odpowiedz
@Amikamamy: Wojtek mógłby zamieszkać u siebie gdyby znalazł się ktoś, kto z nim zamieszka i będzie się nim opiekował. Rodzice nie żyją a dalsza rodzina oddała go do DPS ze względu na brak możliwości opieki
  • Odpowiedz
Autentycznie się wzruszyłam. I nieważne czy zrobili to dla fejmu czy z potrzeby serca, ale chciało im się ruszyć tyłki i uszczęśliwić człowieka. Wojtek na zdjęciu ma tak szczęśliwą twarz, że chapeau bas panowie!
  • Odpowiedz
@Leti20: ja również się wzruszyłam i jestem pewna, że zrobili to z potrzeby serca gdyż byłam obecna na tym livie i Wojtek to naprawdę świetny człowiek i wszyscy którzy oglądali tego liva go pokochali włącznie z Jankiem i Michałem.
  • Odpowiedz
@agahej: Wiktoria tą akcje olała, nawet jak na live z Janki o Michalem o tym mowili,ta w trakcie im przerwala i zaczęła gadać, że jej sie popsul komputer i jakieś #!$%@?. Chyba za malo medialna akcja dla niej
  • Odpowiedz
@LlalalaAnia: live nie było o pomocy. To wyszło przez przypadek. Zawołali ją bo Wojtek chciał porozmawiać z wieloma osobami z HP.Inni się nie odezwali a ona tak. Na temat pomocy odpowiedziała a że miała kłopot bo zmieniła system i cała jej praca się wykasowała to po prostu się wyżaliła i znikła. Nie widzę w tym nietaktu. Każdy ma swój problem i tyle
  • Odpowiedz
@LlalalaAnia: ona na początku to chyba nie załapała o co chodzi bo myślałam była przy pracy z której ją wyrwali, ale potem jak wróciła Dalia na liva i wytłumaczyła jej jeszcze raz to powiedziała że ona idzie w to bardzo chętnie, ale musi sprawdzić czy da radę, bo ma swoją akcje charytatywną do której musi się przygotować, więc trochę przesadzasz w swoich osądach, ale najwyraźniej każdy widzi i słychy to co
  • Odpowiedz