Wpis z mikrobloga

biedronka, godzina 8:00
parkuję auto, podchodzę po wózek na zakupy
wkładam monetę, wyrzucam śmieci z wózka, bo oczywiście każdy #!$%@?
wchodzę tam do tej dżungli, i zaczyna się piekło
paleta za paletą banany #!$%@? jajka, a tam konserwy
udało się zrobiłem zakupy czas do kasy
i znów paleta #!$%@? i paleta i jeszcze jakiś debil jajka rozwalił na podłodze
ZNALAZŁEM KASĘ
postałem 15min w kolejce bo jakiś dziad się wykłócał o jakąś promocję
wreszcie mogę stąd wyjść
najlepszy escape room w jakim #!$%@? bylem #biedronka
Pobierz skeeto666 - biedronka, godzina 8:00
parkuję auto, podchodzę po wózek na zakupy
wkła...
źródło: comment_16397291049HiCIhQ0luPRgJpzPpUy09.jpg
  • 39
@skeeto666: Nie da się osiągnąć w życiu sukcesu podążając zawsze najprostszymi ścieżkami i nie wychodząc nigdy ze swojej strefy komfortu. Możesz mieć proste życie i stabilną umowę o pracę, ale wtedy nie zarobisz tyle ile może zarobić ambitny przedsiębiorca - gotowy do podjęcia ryzyka, zdolny do nurkowania w szambie formalności urzędu skarbowego. Dlatego nie rozumiem nigdy postawy ludzi narzekających na warunki panujące w biedronce. To oczywiste, że oferując produkty o najlepszym
zakupy za 300zł rozumiem ze w malym czerwonym koszyczku mam zmiescic kretynie?

@skeeto666: Przecież zakupy za 300zł to 2 worki xD Czyli mniej więcej cały czerwony koszyk. Zresztą debilu już pisałem na większe zakupy się jeździ do większego sklepu, dyskonty nie są przytosowane do kretynów z wózkami. Pierwszy raz w biedrze że nie widzisz że alejki są takie szerokości że nawet nie są w stanie się wyminąć 2 wózki? xDDD To
wyrzucam śmieci z wózka, bo oczywiście każdy #!$%@?

@skeeto666: od kiedy syf w wózku jest winą sklepu? Niech ludzie nauczą się w końcu sprzątać po sobie. Jeżeli przerasta ich tak podstawowa czynność to nie powinno być dla nich miejsca w społeczeństwie ¯\_(ツ)_/¯
@skeeto666: omijam biedronki szerokim łukiem, już nadrabiam często kilometrów, żeby zrobić jak człowiek zakupy w normalnym sklepie

nie zapomnę jak któregoś razu stojąc w kolejce w tym chlewie zdążyłem odpisać na kilka maili, pokłócić się z różową i rozegrać partyjkę szachów
@skeeto666, wczoraj - Bieda po remoncie, więcej regałów, więcej towaru. Dwie kasy. Jedna czynna. 4 samoobsługowe, 1 czynna. 3 pracowników na sklepie plus 1 ochroniarz. 2 z tej trójki wykładało towar. Bieda to najgorszy kołchoz. A i kasjerka przyszła kliknąć nam alkohol. I dopiero odblokowała pozostałe samoobsługowe.