@all_my_friends_are_dead: aż mi się przypomniało ze szkoły że chlop dostał uwagę w stylu Mirek boi się muchy. Nauczyciel wpisał coś takiego w dziennik uwag xD
@muse zgadzam się. Dlaczego gdy powiemy komuś że jest wysoki to jest ok, a że niski to źle. Albo chudy lub gruby. Bo ktoś uważa że tak jest lepiej a tak gorzej?
@all_my_friends_are_dead: uczeń spędził ileś tam czasu aby przyswoić wiedzę i dostaje za to nagrodę w postaci piąteczki a potem słyszy drwiny. Natomiast gdy się broni to dostaje uwagę (╯°□°)╯︵┻━┻
Nauczycielka mentalnie wykastrowała ucznia! Więcej takich przypadków a populacja ciepłych kluch się zwiększy i jeszcze trudniej będzie do dobrego faceta ( ͡°ʖ̯͡°)
@all_my_friends_are_dead: Standardzik. W głębokiej podstawówce koleżanka pisała o mnie jakieś przykre głupoty na tablicy. Nic nie pomagało, facetka w------e a zgłaszałem jej wielokrotnie. Za którymś razem, jak zobaczyłem ponownie popisaną tablice, wziąłem zeszyt tej koleżanki z ławki i jebłem nim przez całą salę. Chryja się zrobiła, dostałem wszystkie możliwe nagany, musiałem odkupić zeszyt wraz z plastikową okładką i go przepisać (finalnie nie chciała bo mam nieestetyczny charakter pisma xD). Wygarnąłem
@all_my_friends_are_dead: Przecież większość, jak nie wszystkie te oceny z zachowania to są fejki. Żaden nauczyciel nie opisuje takich sytuacji, co najwyżej wpisze „nieodpowiednie zachowanie”, a nie będzie cytował wulgarnych tekstów w komentarzu.
@all_my_friends_are_dead: zawsze mógł powiedzieć "mordę" a jednak powiedział "urodę" - trzeba przyznać, że dobrze wychowany człowiek, zripostował, ale kulturalnie. Powinien dostać +5 dla Gryffindoru zamiast -3
źródło: comment_1639707837q66Qoq4KVbWnp20NakFQDu.jpg
PobierzW sumie, jeżeli ta koleżanka też dostała uwagę, to nie miałbym zastrzeżeń.
Bo ktoś uważa że tak jest lepiej a tak gorzej?
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nauczycielka mentalnie wykastrowała ucznia! Więcej takich przypadków a populacja ciepłych kluch się zwiększy i jeszcze trudniej będzie do dobrego faceta ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: comment_1639727580KmpJo1tm7jvhq8jgPB7cPx.jpg
PobierzChryja się zrobiła, dostałem wszystkie możliwe nagany, musiałem odkupić zeszyt wraz z plastikową okładką i go przepisać (finalnie nie chciała bo mam nieestetyczny charakter pisma xD). Wygarnąłem
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora