Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +6
Jak można zagadać do kogoś na ulicy, ale tak w zwykłych celach towarzyskich?
Zagadują do was w ogóle ludzie albo wy do nich?
#pytanie ##!$%@? #psychologia #niewiemjaktootagowac
sora za losowe tagi ja nie umiem tagowac
Zagadują do was w ogóle ludzie albo wy do nich?
#pytanie ##!$%@? #psychologia #niewiemjaktootagowac
sora za losowe tagi ja nie umiem tagowac
Wsxedcrfv +500
Lekarz, któremu wystawiłem na znanylekarz.pl opinię, zgodną z prawdą (po prostu odwołała wizytę w dniu wizyty na 40 minut przed, bez podania przyczyny, jak już byłem w drodze) pisze mi teraz że "proszę oczekiwać pozwu sądowego za narudzenie dóbr osobistych" XDDDDD
To powszechna praktyka w tym serwisie? XD
To teraz już wiem skąd niektórzy lekarze mają 5.0/5.0 średnią (co jest niemożliwe i wie to każdy kto zajmuje się statystyką)
#znanylekarz #bekazpodludzi #
To powszechna praktyka w tym serwisie? XD
To teraz już wiem skąd niektórzy lekarze mają 5.0/5.0 średnią (co jest niemożliwe i wie to każdy kto zajmuje się statystyką)
#znanylekarz #bekazpodludzi #
A zakaz wstępu do kina, czy restauracji nie oznacza zgonu dla osoby, której odmówiono wstępu.
@PrzeKomentator: czy ty właśnie zrównałeś żydów z bydłem hodowlanym? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PrzeKomentator: Dla żydów przed wojną zakaz wstępu też nie oznaczał zgonu ¯\_(ツ)_/¯
@placebo_: to jest po prostu wykazanie hipokryzji i obłudy.
Z jednej strony udawane oburzenie na "instrumentalne wykorzystywanie symboli zagłady" a z drugiej strony pełna akceptacja do wykorzystywania motywów Auschwitz żeby mówić innym co mogą mieć na talerzu.
@skitarii: osobiście wolałbym być porównany do bydła hodowlanego niż do szura- antyszczepa
@skitarii: na pierwszej stronie na jakiej znalazłem komentarze do Tweeta Spurek była krytyka ze strony dziennikarki Oko.press, byłej pracownicy Wyborczej.
Chyba nie taka pełna ta akceptacja. Stworzyłeś chochoła.
Edit: teraz doczytałem twój mem do końca. Segregacja RODEM Z LAT 30, hahahaahahah xdddd
No bo na bycie Żydem i bycie zaszczepionym ma się dokładnie taki sam wpływ. Literalnie obie te cechy są wrodzone i nikomu nie
@Tymajster: tak samo krytycznie do Spurek odniosło się Muzeum Auschwitz, w zasadzie w ten sam sposób jak skomentowali ostatnio szopkę konfederatów
Bydło > Żydzi > polaki-robaki
Po pierwsze to bardzo śliczny whataboutism a po drugie to przecież zjechali ją równo za ten wysryw.
Anyway, obie akcje siebie warte haaaaaatfuuuuu
Komentarz usunięty przez autora