Wpis z mikrobloga

Ja naprawdę nie mogę zrozumieć jak ktoś może świadomie wyrządzać krzywdę zwierzętom

@Andi2991: Bo nie miałeś jeszcze za oknem p--------o sąsiada ktory stawia klatkę metr-na-metr, a w niej kundla który całą noc ujada i nic z tym nie możesz zrobic, a policja ma to w dupie
  • Odpowiedz
@Andi2991: czlowieku, a co by zmienilo, ze zacytuje popularne zdanie (i uzyje do tego wlasciwego mechanizmu), ktorego ty nie znasz i wziales na serio? Jak czesto w ciagu dnia ci ktos mowi, ze jestes idiota?
  • Odpowiedz
@Andi2991: Rozmowa z toba jest uwsteczniajaca. Najsmieszniejsze jest co prawda to, ze ty masz przekonanie o swoim jakims niebywalym intelekcie oraz poczuciu humoru (heh xd), a masz problem ze stawianiem przecinkow we wlasciwych miejscach.
  • Odpowiedz
@wicked93: xD to nie ja plusuje błędne komentarze w temacie ortografii więc bym się nie wymadrzal, ale co ja tam wiem, wspaniałe analizujesz czyjeś przekonania o sobie po kilku komentarzach;D
I czemu miałbym zakładać nowe konto? Nie rozumiem...
@grzegorz-zabielski-77: może to Cię trochę oświeci
https://jaksiepisze.pl/niezrozumiala-czy-nie-zrozumiala/

Mogę się mylić bo też mi błędu nie zacytowałes, widzę że to dla ciebie równie tajemnicza funkcja jak dla kolegi @wicked93:
  • Odpowiedz
@Andi2991: Ty leki wziales? Gwoli wyjasnienia. Zaplusowalem tamten komentarz, bo bawi mnie to, ze masz sie za jakiegos hehe inteligenta, ktory ma hehe zajebisty dystans i poczucie humoru. To, ze nie umiesz stawiac przecinkow przed "że" to akurat fakt, a nie jakas zlosliwosc. I co ma do tego czyjs komentarz? K---a ziomus, ale ty musisz miec smutne zycie, zeby analizowac co kto zaplusowal :DD
  • Odpowiedz
@wicked93: Przecież ten komentarz ma jeden plus, trudno nie zauważyć jak się go czyta. Ja się zawsze zastanawiam skąd wziął się ten zarzut o smutne życie, naprawdę nie rozumiem, to tak skrajnie głupie, ma urazić kogoś smutnego? Czy o co chodzi? Ja się za nikogo nie mam, wchodzę sobie na wykop raz na jakieś czas popisać jakieś bzdury, to Ty się jakoś strasznie emocjonujesz swoją nieumiejętnością użycia funkcji "cytuj" czy
  • Odpowiedz