Wpis z mikrobloga

Kurde, mircy-broniarze, helpunku.
Strzelam bardzo dużo, bywa nawet i 50 sztuk na miesiąc.
Zawsze wszystko leci prawo-dół.
Nieskromnie powiem, że jestem już dość doświadczonym strzelcem, strzelam już od pół roku, nie robię jakichś głupich błędów, umiem zgrywać przyrządy, broń utrzymuję w czystości i nienagannym stanie a mimo to prawo-dół.
Na strzelnicy nikt nie wie, co to może być, ktoś zasugerował, że może korona lufy zrypana i to dlatego.
Jest tu jakiś rusznikarz i może rzucić okiem?

#bron #strzelectwo
Polinik - Kurde, mircy-broniarze, helpunku.
Strzelam bardzo dużo, bywa nawet i 50 sz...

źródło: comment_1639498114X7Br4PEMpcB46eRKSWWdpS.jpg

Pobierz
  • 175
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Zawsze wszystko leci prawo-dół
@Polinik
Zapomnialem odpowiedzieć. Jak jesteś praworeczny to pewnie przy celowaniu zamykasz lewe oko i patrzysz prawym. Przechylasz wtedy głowę w prawo po skosie w dół i dlatego tam lecą pociski. Przechyl głowę w drugą stronę I się naprawi. Jak nie zadziała to celuj obuocznie. Wtedy zawsze leci w środek.:)
  • Odpowiedz
@Polinik: Masz muszkę "3" dlatego strzela w prawo na trzecią. A w dół to przy większych odległościach, typu 25m to może już wchodzić w grę efekt Coriolisa. Spróbuj celować wyżej i w lewo, a najlepiej zmień muszkę na "12" Powinno pomóc.
  • Odpowiedz
Mam nadzieję, że jesteś z siebie dumny. Przez twój bajt pół airsoftowcow z wykopu zesrało się przed komputerem, widząc ten nieprofesjonalizm :D
  • Odpowiedz
@Super-Timor: Jaki znów bait? I co mnie obchodzą airsoftowcy? Dorośli ludzie a bawią się plastikowymi pistolecikami na kulki, to niepoważne.
Broń palna to temat dla odpowiedzialnych, dorosłych ludzi, którzy wiedzą, jak ważne jest bezpieczeństwo, bo to nie jakieś tam plastikowe kulki, których pewnie nawet nie czuć, jak się nią oberwie.
  • Odpowiedz
@Polinik: Nigdy, ale to nigdy, nie kieruje się broni w kierunku obiektywu, bo ktoś z oglądających później mógłby zostać postrzelony. Chcesz mieć jakiegoś mirka na sumieniu?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Polinik: zobaczysz, teraz jakiś ośmiolatek zobaczy Twojego posta i pomyśli że tak wolno i sam będzie tak patrzył w lufę swojej cezetki po tym jak kupi gdzieś amunicję 9mm i ją załaduje i sobie w oko strzeli!
  • Odpowiedz