Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 176
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Stulejman_Wspanialy: o, w końcu coś merytorycznego.
Tyle mędrków tutaj, guzik się znają, ale jak mają coś merytorycznego napisać to nie potrafią... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ale przed każdym strzałem tak prostować?
Polecisz jakiś konkretny pręt, nie za miliony cebulionów?
  • Odpowiedz
@Ranger: no strzelam ostatnio z makarova, bo 9x19 niemal nie ma, ale przecież to prawie identyczny nabój, to co za różnica? myślisz, że to dlatego?
  • Odpowiedz
@Polinik: Temat poruszany wielokrotnie, tzw. przeciąganie na cynglu i żółta amunicja Ares z czarnej listy. Musisz nagrać filmik jak naciskasz na cyngiel, wtedy będzie można policzyć wektory i dobrać odpowiednią nakładkę na palec. Następnym razem użyj opcji "szukaj".
  • Odpowiedz
Strzelam bardzo dużo, bywa nawet i 50 sztuk na miesiąc.

@Polinik: Po tym nie ma sensu czytać dalej. Widać że zarzutka. W ostatnich miesiącach nigdzie, ale to nigdzie nie da sie kupić amunicji 9 mm, a ja mam uwierzyć że miesięcznie ot tak, wywalasz całe pudełko?! Chyba że walisz z gładkolufowej i liczysz pojedyncze śruciny :)
  • Odpowiedz
Makarov jest dostępny, to też 9mm, wygląda niemal identycznie, to strzelam z niego

@Polinik: W sumie racja. Możesz jeszcze wypróbować 7,65 BR, bez problemu wejdzie, będzie nawet trochę luzu. Słyszałem ze fajnie latają i mniej kopią.
Ważne żebyś nie brał zbyt dużych, np .45 ACP, bo może się zaklinować.
  • Odpowiedz