Wpis z mikrobloga

@Moseva: Powiem Ci to jest dobre pytanie jak na to patrzę. Na tamten moment byłem widocznie zbyt zmęczony i perspektywa nie przespanej nocy i pobudki o 5 później zajmowanie się malcem do 12 bo królewna śpi ;) czasem i szykowanie obiadu przed wyjściem znowu do pracy. Musiałem chyba uznać ze poprostu ide sprać. Ta sytuacja to tak naprawdę jedna z niewielu które mi się przytrafiły w tamtym toksycznym związku
  • Odpowiedz
@Przepoczwarzenie: Wiesz jako ktoś kto utrzymywał rodzine a przynajmniej zapewnial znaczna cześć budżetu domowego jako ostatni byłbym chyba żeby bagatelizować czyjś wysiłek z obowiązkow z których się nie wywiązywał ;)
  • Odpowiedz
widac też niebieskich co tylko oczekują. Wygląd - 3/10 , zachowanie - mamincycek, perspektywy na przyszłość - wieczny student 1 roku, hobby - granie w CS, sport - spacer po browara do żabki ( )

@szynszyla2018: idealny związek: kobieta sprząta, gotuje i zajmuje się bombelkami, kiedy on gra w CSa i siedzi na wykopie xd
  • Odpowiedz
@shesellsseashells: Mężczyzna spokojnie mógłby być "jedynym żywicielem", ale socjalizm, popierany masowo przez kobiety (i niestety, obecnie również przez mężczyzn, bo tak zostali wychowani) tak go dociska, że mimo że zapieprza, to jego kobieta też musi. I to jest patologia największa współczesnego świata.
  • Odpowiedz
@Pantokrator: Ja tam się cieszę. Mam wybór i nie muszę znosić humorów i jak mi nie pasuje to idę swoją drogą.
Chcę pracować i będę tego bronić niczym niepodległości - wolność.
Btw: Nasze babcie generalnie wcale nie były szczęśliwe, że musiały siedzieć w domu.
  • Odpowiedz