Wpis z mikrobloga

@Fan_Morawieckiego tak? mogę kupić auto za miesięczną ratę twojego leasingu i jeździć nim kilka lat z niskim nakładem
ewentualnie za 2 raty mogę kupić samochód z dobrym wyposażeniem zapewniający wystarczający komfort
  • Odpowiedz
tak? mogę kupić auto za miesięczną ratę twojego leasingu i jeździć nim kilka lat z niskim nakładem

ewentualnie za 2 raty mogę kupić samochód z dobrym wyposażeniem zapewniający wystarczający komfort

@vieniasn: Tak, możesz. A jak sobie policzysz ile możesz ugotować ryżu z warzywami za cenę mojej kolacji w restauracji to w ogóle ło panie
  • Odpowiedz
@Fan_Morawieckiego twoje wtrącenie ceny leasingu jest tu całkowicie zbędne i chciałeś tylko pokazać że cię stać jak to wykopek XD

Akurat przy dość niskich zarobkach już lepiej taxi, niż autem.

dość niskie zarobki to nie 5k leasingu tylko samochód za 10k i uwaga
taksówki wyjdą drożej
  • Odpowiedz
prace zdalna

@OddajButa123: tylko wiesz że ja pracowłem zdalnie od 2010 do 2021 zanim to jeszcze było modne a teraz przeniosłem się do biura bo stwierdziłem że tam wygodniej i wydajniej się robi to czym się zajmuję?
  • Odpowiedz
@vieniasn: Podalem tylko przykład, ze nie wszedzie ma to zastosowanie. Rozumiem, ze w takiej Łomży na pewno samochodem łatwiej i szybciej jest dojechac do pracy niż autobusem, ale juz np w wawie metro+tramwaj zajmują o wiele mniej czasu. Podejrzewam, ze we Wrocławiu tez sie szybciej tramwajem dojedzie niż autem, o ile ten tramwaj sie nie wykolei.
  • Odpowiedz