Aktywne Wpisy

Melkovva_ +5
Wy się śmiejecie z tego picia w wigilię ale pracuje w sklepie z pewnym zwierzęciem w logo i nazwie i niestety większość ludzi kupuje mandarynki i śledzie w promocji i są w stanie się o te promocje wykłócać ale wódy w ilościach dużo.
Wódy i piwska.
#alkoholizm
Wódy i piwska.
#alkoholizm

Koksixk +3
Czy przegrywow można bić tak samo jak kacapów szukaj

Komentarz usunięty przez moderatora
@pp53: oj mireczku
Autem byłoby porównywalnie, ale po pierwsze drożej (w porównaniu z biletem miesięcznym). A po drugie często miasto się korkowało, więc czas mógł się wydłużać znacząco.
Ale największym zyskiem było 50 minut czytania dziennie. Tego mi najbardziej brakowało po przeprowadzce. I fakt, że przesiadłem się na audiobooki, ale
źródło: comment_16391513939DelJRewIOQAmTSaXXDhdk.jpg
Pobierz@pp53: Ale ja tak robię, norma.
Ale w sumie w robocie siedzę dłużej, niż 12h dziennie
@vieniasn: Akurat przy dość niskich zarobkach już lepiej taxi, niż autem. Ja mam leasing niecałe 5k miesięcznie, wyszłoby sporo taksówek :)
@Fan_Morawieckiego: opanie
@paczelok: Nic nadzwyczajnego, po tyle wychodzą leasingi trochę lepszych aut, kiedy nie bierze się ich na 10 lat z wykupem 50%.
Auto w cenie bazowej 250,5k na 3 lata, 20% wpłaty własnej, 1% wykup. Po rabacie, ale z oprocentowaniem leasingu właśnie wychodzi niecałe 5k miesięcznie.
@paczelok: No mamy na Śląsku morze. 500km na północ
A wtedy zaliczyłem 5 lat w Gdańsku (w centrum z widokiem na płonący kościół św. Katarzyny - na balkonie było odczuwalnie ciepło), 1 rok w Gdyni (też centrum, bo tuż obok centrum Kwiatkowskiego (mieszkanie wcześniej robiło za burdello, tylko najmującą zamknęli, to się zwolniło).
I miesiąc czy dwa w Sopocie - rzut beretem od Monciaka.
I obecnie