Wpis z mikrobloga

oho, chyba #inpost zaczyna być przygniecony świateczną falą. Dowód może anegdotyczny, ale jeszcze niegdy się nie zdażyło mi do tej pory, żeby paczka była w oddziale przed 6 rano i nie została wydana kurierowi do doręczenia do #paczkomaty Dziś tak jest. Jakoś wątpię, że w jakiejś kolejnej turze dziś to dostarczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No chyba, że ją zgubili, lub zniszczyli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 7
@FrasierCrane: z 3 lata temu przed swietami trzeba bylo odbierać paczki z bagażnika, w tym sezonie jeszcze nie miałem takiej sytuacji, prwnie dlatego ze od tego czasu na wiosce przybylo kilka paczkomatów
Raz byla opozniona tzn doszla w 48h zamiast typowo w 24h
Nie narzekaj i nie rob afery. InPost to nad firma chyba zapomniałeś że kiedyś była tylko poczta polska.

@thebestisyettocome: uważaj, bo się zesrasz. Nie rozumiem ludzi którzy są fanami marek. Wyraziłem zwykłą opinię.
Usługa jak każda inna, a i inpost idealny nie jest, chyba, ze jesteś dzieckiem, które nie pamieta jak dostarczał polecone z sądów. Ja pamietam.
Korzystam i chwalę tę usługę, ale to nie znaczy, że ma się mieć takie
@Artrix: no to życzę, żeby była i trzecia tura uzupełnień paczkomatów :D
jak nie to być może dostarczą w sobotę, choć to dodatkowo płatna usługa u nadawcy
w niedzielę jeszcze mi nie dostarczyli do paczkomatu, nie było okazji
@FrasierCrane Nie jestem fanem inpostu jako marki tylko cenie ich za to że jako firma potrafią ludziom godnie zapłacić i ich docenić za dostarczanie przesyłek w czasie świąt. Kazdemu się pomyłki zdarzają ale oni w przeciwieństwie to innych usług kurierskich pracują w weekendy, a jak wiadomo takiego pracownika trzeba docenić. Więc nie pultaj się mireczku i mimo wszystkich wesołych świąt.