Aktywne Wpisy
oldsox +3
Witam
Powoli zbliza sie czas pozgenac sie ze swoim 23 letnim seatem leonem. Szukam wiec samochodu. Moze ktos cos doradzi by nie siedze w temacie motoryzacji. Kwota to do 100 tysi
Sytuacja:
Roczny przebieg 5 000 km( praca zdalna )
Rodzina 4 osoby
Wymagania:
Bezwaryjny albo chociaz prosty w obsludze naprawie
Na długie lata bo dla mnie to tylko konieczny wydatek
Nie suv( na samo miasto bez sensu)
Benzyna ( j.w)
Troche
Powoli zbliza sie czas pozgenac sie ze swoim 23 letnim seatem leonem. Szukam wiec samochodu. Moze ktos cos doradzi by nie siedze w temacie motoryzacji. Kwota to do 100 tysi
Sytuacja:
Roczny przebieg 5 000 km( praca zdalna )
Rodzina 4 osoby
Wymagania:
Bezwaryjny albo chociaz prosty w obsludze naprawie
Na długie lata bo dla mnie to tylko konieczny wydatek
Nie suv( na samo miasto bez sensu)
Benzyna ( j.w)
Troche
xiv7 +64
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Od tygodnia już całkowicie na swoim. Moje wypowiedzenie w #pracbaza przyjęli bardzo źle, w zasadzie oskarżając mnie o zdradę bo muszą komuś zapłacić prawie 2x tyle co mi żeby mnie zastąpić xD. Najbardziej ich zabolało, że nie przyszedłem wcześniej "pogadać o możliwościach" tylko powiedziałem im, że zostanę tak długo jak muszę a potem życzę szczęścia.
Na start załapany mały kontrakt ale w drodze jakieś własne projekty się dyskutują :)
Da się coś zrobić w takim #homeoffice #office ?
2 monitory po lewo są od stacjonarki na dole i jest to mój prywatny komputer. Najczęściej sobie używam laptopa, na którym mam rzeczy do firmy przez teamviewera ale często jak potrzebuję się mocno skupić na 2 monitorach to używam bezpośrednio lapka i tego monitora obok. Daleko nie mam :)
@thewickerman88: Samsung
Komentarz usunięty przez autora
@czubaba: A teraz pokażę ci sztuczkę: #office?