Aktywne Wpisy
mirko_anonim +30
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
Waiter98 +10
A co do Miłosza to niby mieli kontakt ale ona do niego dzwoniła a on tylko jej komentował fotki, na priv nic. 2 dni przed finałem napisała do niego gdzie oglądają finał to jej nie odpisywał przez 1 dzien a wiedziała ze jest z Matim to napisała do niego i dopiero wtedy Miłosz jej odpisał.
Mówiła tez ze w hotelu była w szpitalu bo było podejrzenie wyrostka i zabrali ja do szpitala a w hotelu nikt nawet nie wiedział i uczestnicy jak się pytali Łukiego gdzie jest Wika to przez pol dnia odpowiadał ze na gorze, kiedy była w szpitalu. Potem na pandorze były pytania jak się czuje z tym ze nikt się tym nie przejął, ale je wycięli.
A i w trakcie live’a dzwonił do niej jakiś Filip Fame MMA i Wika się pytała czy chcielibyście żebym walczyła.
#hotelparadise
"Dokładnie, też tak myślę. Wika była fest za nim, a on ją olewał i zakończył znajomość. Żal mi jej.
A Łuki był pod presją Łoniaka, tak jak Ciposz w hotelu. On ich nastawiał przeciwko niej, a resztę dokończyły dziewczyny: Oha, Launo i Natka. Na to nie szło patrzeć. Non stop ją obgadywały i wyzywały - strasznie się to oglądało."