Hej hej Mirki pytanko mam o polecenie jakiejś książki na ten świąteczny okres. W zeszłym roku czytałem "Nie całkiem białe Boże Narodzenie" Magdaleny Knedler i książka mimo że nie wybitna to przyjemnie się czytało :) Aktualnie też czytam serię C. Lackberg.
Polecicie coś w klimacie świątecznym ALBO kryminał ALBO skandynawia ALBO must have do przeczytania ale żeby nie było super ciężkie?? :D
@Mortadelajestkluczem: sprawdzę na pewno, z tym, że chyba pierw dokończę serię Lackberg a później zacznę Jo Nesbo. Teraz chcę coś na przerwę od serii Lackberg.
@Pusty_Pugilares: znajomy z pracy kiedyś wspominał o tej książce właśnie. @Inevera: Może obadam. Raz kiedyś dawno temu miałem podejście do A. Christie ale jakoś mi nie siadła. Może drugie podejście należy wykonać.
W zeszłym roku czytałem "Nie całkiem białe Boże Narodzenie" Magdaleny Knedler i książka mimo że nie wybitna to przyjemnie się czytało :)
Aktualnie też czytam serię C. Lackberg.
Polecicie coś w klimacie świątecznym ALBO kryminał ALBO skandynawia ALBO must have do przeczytania ale żeby nie było super ciężkie?? :D
Pozdrawiam ciepło.
#ksiazki
Jedyne co ma w związku ze Skandynawia to tytuł, ale bardzo polecam te książkę
@Inevera: Może obadam. Raz kiedyś dawno temu miałem podejście do A. Christie ale jakoś mi nie siadła. Może drugie podejście należy wykonać.