Wpis z mikrobloga

@TheSznikers: Mogłeś być w tym miejscu gdzie byłeś, chociaż dive bomb a’la wczesny Verstappen Ci wyszedł. Chciałbym zobaczyć analizę tej sytuacji ze strony kogoś z doświadczeniem w sędziowaniu.
  • Odpowiedz
  • 0
@TroyaFlight No na wejściu faktycznie mogłem to szerzej pojechać. W całej tej sytuacji nie twierdzę że jestem bez winy. Na wejściu było sporo miejsca a już w apeksie mnie wyniosło a kolega ściął do wewnątrz i się spotkaliśmy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@TheSznikers: musisz brać pod uwagę że jak nie ma trzech monitorów lub choćby ultrawide'a to jadąc two-wide zostawia tylko miejsce na jedno auto od apexa (co też zrobił) i tylko tyle może zrobić nie tracąc pozycji, zapewne nie widział że wynosi cię poza linię wyścigową na pół auta aż do momentu kontaktu bo zwykle na jednym monitorze nie widać nawet dobrze lewego lusterka a co dopiero przez boczną szybę, a
  • Odpowiedz
@wycz: Zostałem jednogłośnie przez sędziów uznany za wyłącznego winnego kolizji. Dostałem przesunięcie 4 miejsca do tyłu. XD Ogolnie beka bo podpytywałem w innych miejscach i wszędzie było oceniane w stronę RI a tu jeb Kara.
  • Odpowiedz