Wpis z mikrobloga

Już tych rektow człowiek tyle przeżył, że jakoś nie robi to na mnie wrażenia. ETH miał być gownem i jakoś nie jest. Solana to samo. A jak ktoś się nie interesuje tylko pakuje w ciemno to jego sprawa. Zbyt się ekscytujecie wszyscy.
  • Odpowiedz
  • 4
Na obecnym shit sezonie z włożonych 2k$ kolejno na dobo, burgercostam, windoge, zrobione 35k, wypłacone 25k, z tego połowa poszła na btc, a połowa na to, ze siedzę bezterminowo na Zanzibarze i mam w dupie corone. Do tego matic, FTM dały i wciąż daja bajeczne zyski tak ze wzrostów, jak i z farmienia. Dealuj z tym "c". Jeśli byś nie wierzył zapytaj atari, on zna i pilnie śledzi mój portfel szitow. Szity
  • Odpowiedz
  • 0
@Opposition_Fuhrer no to Ci chlopie pisze, ile wyplacone , pół do btc I pół do stable na fajne życie. To co mam w pozostałych altach już od dawien dawna, to resztki z poprzednich zysków.
  • Odpowiedz
  • 0
@Opposition_Fuhrer przy pomocy altów i szitow, to ja już dawno podwoiłem ilość moich btc, a do tego świetnie się bawię. Przełam się, to jak gra w piłkę z psem, q--a nie ma.jak przegrać.
  • Odpowiedz
na jakiś pociąg się spóźniłeś i teraz swoje żale i frustracje wylewasz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@NoChodzTu: Tak spóźniłem się i jestem zazdrosny o wasze scamy. Tak dokładnie :D
A ty @Obruni to już apogeum zakłamania. Plusujesz ten wysryw mimo że znasz mnie od lat doskonale (ʘʘ)

Sam pokazujesz swoją postawą
  • Odpowiedz
  • 0
@etutuit pogięło Cie Nungvi jest zajebiste. Poza tym moje miejsce, to mindoro na Filipinach, ale przy covid, tylko Zanzibar jest otwarty, Ja się tu świetnie bawię od 3miesiecy i 3 tygodniowa przerwa.
  • Odpowiedz
Poważnie masz tak zaspawany mozg, że nie widzisz tego, że można być hodlerem btc, a jednocześnie zarabiać na altach?

@Obruni: Tak, mam zaspawany mózg. Ci wszyscy alciarze z poprzedniej bańki nie zniknęli masowo.
Twoje uaktywnienie się tu i żałosny atak to klasyczna reakcja bóldupiącego shiciarza a nie bitcoinowca.
Przybiegasz z atakiem o ten wpis jak najprymitywniejszy shiciarz i mi wmawiasz że hodlujesz i mnożysz to :D
To nie ma sensu. Takia obłuda i cynizm
  • Odpowiedz