Aktywne Wpisy
kastrator2 +71
No dobra to podsumujmy:
1. #it - jebło, nie ma co
2. #medycyna - na razie jak pączki w maśle, ale zastanawiam się czy nie jebnie jak IT. Liczba miejsc rośnie, wszyscy robią kursy na botoks, a gabinety stomatologiczne są już na każdym rogu. Wygląda dosłownie jak IT przed kryzysem, dajmy im parę lat.
3. #prawo - ostatnio się u nas na wykopie jakiś prawnik żalił że zmarnował życie.
1. #it - jebło, nie ma co
2. #medycyna - na razie jak pączki w maśle, ale zastanawiam się czy nie jebnie jak IT. Liczba miejsc rośnie, wszyscy robią kursy na botoks, a gabinety stomatologiczne są już na każdym rogu. Wygląda dosłownie jak IT przed kryzysem, dajmy im parę lat.
3. #prawo - ostatnio się u nas na wykopie jakiś prawnik żalił że zmarnował życie.

telemach20 +40

Ciekawostka, w icarus można znaleźć "zasypane" wejścia do jasniki. Wystarczy takie wejście rozwalić kilofem. W środku jest jaskinia i potworki.
źródło: comment_16387108300m1oB5kep49zh5opORsXh5.jpg
Pobierz@EpicElion Ma. Ale dużo z tego co to słaba optymalizacja/kwestia silnika. Choć gra jest bardzo ładna. No i jest DLSS więc to plus.
@Variv: jeszcze nie dotarłem do potworków, trudne do ubicia?
@Variv: jeszcze nie dotarłem do potworków, trudne do ubicia?
@acidd Ja tylko jakieś strzelające trucizna węże spotkałem w jaskini na pierwszej misji. Chyba 3 czy 4 strzały z kamiennym grotem trzeba wystrzelić aby to ubić. 400 XP jest za zabicie
Druga - ale z zasypanym wejściem ta ze screen trochę dalej. (północny wschód)
Komentarz usunięty przez autora