@Inkwizytor_91: Muller to jest zajebisty gość. Facet pochodzi z małego miasteczka i forsa go nie zmieniła. Nie gwiazdorzy, nie szasta kasą. Normalny koleś, nie wyżelowana, wytatuowana p-------a, jakich wiele na boiskach.
W ogóle to Muller długo był na aucie, aż w końcu znów doszli do wniosku, że jednak gość robi robotę dla drużyny zawsze i wszędzie.
A Lewy to powinien w ogóle książkę napisać "Mój Kochany Thomas", bo gość mu robi tyle bramek, że głowa mała. Cudna to jest współpraca. A i widać też jak Tomasz Młynarz podchodzi do sprawy. Strzelił Robercik, on miał udział
@onpanopticon: Zgadzam się z Tobą Mireczku. Mocno komicznie to brzmi jak na chłopa, który został mistrzem świata, królem strzelców mistrzostw świata i ma prawie wszystkie inne trofea klubowe, nie? ( ͡º͜ʖ͡º)
Zgadzam się z Tobą Mireczku. Mocno komicznie to brzmi jak na chłopa, który został mistrzem świata, królem strzelców mistrzostw świata i ma prawie wszystkie inne trofea klubowe, nie? ( ͡º͜ʖ͡º)
@johann89: W sumie dziwne, że nagle go tak odstawili, a przecież zawsze robił robotę. No po prostu chyba odkąd gra wydawał się drewniany, nieefektowny, ale jego kluczem jest efektywność ;) W końcu to zrozumieli
@SpeaRRR: Tomasz Młynarz jest najpiękniejszy, a Hats Mummels znowu zdrewnił. Messi ty kutafonie kurduplu, w dupe śe wsadź tą złotą piłkę, ciebie kaciało w top30 nie powinno być.
Mam nadzieję, że Robert tam w środę w meczu u siebie (?) wybije z głowy jakieś mrzonki o awansie temu śmiesznemu klubowi z Barcelony. Tym bardziej, że potężna lolcelona przegrała u siebie z Betisem dziś XD
Wspaniała brameczk gdy kilka minut wcześniej Brandt wykończył omijając obrońce w polu w pięknym stylu.
Potem jeszcze Robert został zezłomowany przez Meuniera i kogoś jeszcze i zezłomowany leżał na ziemi. W tym momencie podniosłem ręcę do góry niczym w Dragon Ballu gdy Goku prosił wzzystkich ludzi aby naładować Gengi Dama i kurde patrze a tu rajdzik i Lewy pokazał dlaczego jest numerem jeden wśród dziewiątek.
9' Lewandowski
#mecz #golgif #bayernmonachium #bundesliga #golgifpl
Ta szczera radość Tomka najlepsza xD za to go szanuję
@paki82: Tak, Szczęsny to jedyny bramkarz w historii, któremu strzelono po krótkim słupku.
W ogóle to Muller długo był na aucie, aż w końcu znów doszli do wniosku, że jednak gość robi robotę dla drużyny zawsze i wszędzie.
A Lewy to powinien w ogóle książkę napisać "Mój Kochany Thomas", bo gość mu robi tyle bramek, że głowa mała. Cudna to jest współpraca. A i widać też jak Tomasz Młynarz podchodzi do sprawy. Strzelił Robercik, on miał udział
@johann89: W sumie dziwne, że nagle go tak odstawili, a przecież zawsze robił robotę. No po prostu chyba odkąd gra wydawał się drewniany, nieefektowny, ale jego kluczem jest efektywność ;) W końcu to zrozumieli
Messi ty kutafonie kurduplu, w dupe śe wsadź tą złotą piłkę, ciebie kaciało w top30 nie powinno być.
Mam nadzieję, że Robert tam w środę w meczu u siebie (?) wybije z głowy jakieś mrzonki o awansie temu śmiesznemu klubowi z Barcelony. Tym bardziej, że potężna lolcelona przegrała u siebie z Betisem dziś XD
Komentarz usunięty przez autora
Potem jeszcze Robert został zezłomowany przez Meuniera i kogoś jeszcze i zezłomowany leżał na ziemi. W tym momencie podniosłem ręcę do góry niczym w Dragon Ballu gdy Goku prosił wzzystkich ludzi aby naładować Gengi Dama i kurde patrze a tu rajdzik i Lewy pokazał dlaczego jest numerem jeden wśród dziewiątek.
KLASA, OPANOWANIE, PRECYZJA