Wpis z mikrobloga

Ogólnie to szukaliśmy z dziewczyną współlokatora do mieszkania i znaleźliśmy sobie Włocha. Dzisiaj się wprowadził. Powiedział, że mój kubek Juventusu może zniknąć w tajemniczych okolicznościach i pokazał mi swoją koszulkę z Boatengiem.

Ale nazwał Dybalę cipą po włosku, więc jednak jest w porządku
#juventus #acmilan
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@realbs: xD

Z moich doświadczeń z Włochami - większość to kibice jakiegoś klubu, ale w przypadku niezgodności upodobań ogranicza się to do takich właśnie dość nieszkodliwych i nieagresywnych zachowań. Chodząc po Mediolanie w koszulce Milanu spotykałem dużo kibiców Interu i nikt mnie nie bił, za to śpiewali za mną swoje piosenki itd. Taki piknikowy nastrój.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 224
@realbs: mieszkasz z dziewczyną i sprowadziłeś sobie egzotycznego lokatora? Kto go wybrał? To była "wasza wspólna decyzja"? ( ͡° ͜ʖ ͡°) ciekawe co może pójść nie tak ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@BBQx: bywają, i nie mówię, że dziewczyna OPa poleci na każdego spotkanego na ulicy, ale no k---a, gość sobie sprowadził do domu na stałę "egzotyczną przygodę"
  • Odpowiedz
@elerbas: Dobrze zrobił, bo dzieki temu ją sprawdzi. Jeżeli by go zdradziła, to wystarczyłoby cofnąć czas i nie wynajmować Włochowi? Baba ma być wierna z wyboru, a nie dlatego, że nie ma okazji do zdrady.
  • Odpowiedz