Wpis z mikrobloga

• 1
@shadow_of_mouse to nie chodzi o to aby zapoczątkować jakieś randomowy życie, tylko o życie które jest w połowie tobą, a w połowie twoja partnerka która kochasz nad życie. Wiem ze dzieki temu ze moi rodzice mają dzieci są szczęśliwi i spełnieni, oraz ja dzięki temu ze mam takich a nie innych rodziców tez jestem totalnie szczęśliwy.

Oczywiście że arugment jest egoistyczny ze po prostu chcę mieć dziecko, ale to pytanie jest
  • Odpowiedz
  • 1
@marcinpodlas8 ja wiem wiem, ty jesteś boską istotą, prosto od bożka, a ja tylko ewolucja małpy ¯_(ツ)_/¯

A teraz idz do rodziców i dziadków i im powiedz tez sa bezrozumnymi zwierzętami. Napewno sie ucieszą.

Tylko potem nie płacz ze nie masz znajomych ani kontaktów z rodziną
  • Odpowiedz
Tylko potem nie płacz ze nie masz znajomych ani kontaktów z rodziną

@Mac02: mam wielu znajomych

Nie chodzi o to że masz czy tam chcesz mieć dzieci tylko jak to nazywasz.

Mam dla ciebie misiu kolorowy przykrą wiadomość. Twoje dziecko nie będzie w połowie tobą i w połowie twoją babą. Będzie totalnie oddzielnym bytem mozliwe że nie odziedziczy po was żadnych cech. Ale skąd taki cielak który chce po prostu
  • Odpowiedz
  • 1
@marcinpodlas8 mam dla ciebie zła wiadomość, wracaj na lekcje biologii, a potem idz na studia psychologiczne bo nie masz pojęcia o dziedziczeniu fizycznym jak i psychicznym. Jeżeli nie jesteś podobny do rodziców to lepiej sie zainteresuj czemu
  • Odpowiedz
mam dla ciebie zła wiadomość, wracaj na lekcje biologii, a potem idz na studia psychologiczne bo nie masz pojęcia o dziedziczeniu fizycznym jak i psychicznym.

@Mac02: haha i uczą tam że dziecko to wypadkowa dwójki rodziców. Ciekawe gdzie tego uczą. Chyba w zimbabwe czarnuchu.

Jeżeli nie jesteś podobny do rodziców to lepiej sie zainteresuj czemu

@Mac02: nie musisz mi nic insynuować cielaku.( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
  • 0
@marcinpodlas8 i nawet czytać nie umiesz.. rozumiem ze Polska C, najniższa warstwa społeczna, a twój najbliższy kontakt z kobietą to całus od babci na urodziny?

Bo niby jak może byc inaczej gdy ktoś nie umie czytać i obraża innych w pierwszej wypowiedzi..
  • Odpowiedz
Polska C, najniższa warstwa społeczna, a mój najbliższy kontakt z kobietą to całus od babci na urodziny

@Mac02: współczuję ci takiego życia ale zawsze mogłeś się urodzić np w Zimbabwe albo indyjskich slumsach już nie narzekaj że masz tak źle.
  • Odpowiedz