Aktywne Wpisy

Ytarka +99
Jeden rabin powie tak, drugi rabin dostanie padaczki a ja Wam powiem, że ten przedpokój nigdy nie czuł się lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°) i jeszcze krzesełko se machnęłam do kompletu. #czujedobrzeczlowiek
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
JudzinStouner +606
Co moi starzy odp…dalają dzisiaj to ja nawet nie. W kurniku zamieszkały szczury, więc stary wymyślił, że je wydusi. Wyganiają kury na zewnatrz, uszczelnił wszystkie dziury, zrobił rurę do traktora i ma zamiar je otruć spalinami xDDD
#rolnictwo #dziendobry #c---------------a
#rolnictwo #dziendobry #c---------------a

Jakie argumenty/cele/pozytywy/przyjemności w życiu determinują to, że warto je zapoczątkować ?
#antynatalizm
@shadow_of_mouse: Żadne. Pozdrawiam.
Oczywiście że arugment jest egoistyczny ze po prostu chcę mieć dziecko, ale to pytanie jest
@Mac02: Co za paskudne bezrozumne zwierze z ciebie. Nie pozdrawiam
A teraz idz do rodziców i dziadków i im powiedz tez sa bezrozumnymi zwierzętami. Napewno sie ucieszą.
Tylko potem nie płacz ze nie masz znajomych ani kontaktów z rodziną
@Mac02: nie ma żadnego bożka.
@Mac02: mam wielu znajomych
Nie chodzi o to że masz czy tam chcesz mieć dzieci tylko jak to nazywasz.
Mam dla ciebie misiu kolorowy przykrą wiadomość. Twoje dziecko nie będzie w połowie tobą i w połowie twoją babą. Będzie totalnie oddzielnym bytem mozliwe że nie odziedziczy po was żadnych cech. Ale skąd taki cielak który chce po prostu
@Mac02: haha i uczą tam że dziecko to wypadkowa dwójki rodziców. Ciekawe gdzie tego uczą. Chyba w zimbabwe czarnuchu.
@Mac02: nie musisz mi nic insynuować cielaku.( ͡° ͜ʖ ͡°
I sie wyjaśniła twoja niechęć do dzieci
Nie mam żadnej niechęci do dzieci w przeciwieństwie do takiego malpiszona jak ty który traktuje je jak swoją kopie zamiast pełnoprawnego człowieka.
Bo niby jak może byc inaczej gdy ktoś nie umie czytać i obraża innych w pierwszej wypowiedzi..
@Mac02: współczuję ci takiego życia ale zawsze mogłeś się urodzić np w Zimbabwe albo indyjskich slumsach już nie narzekaj że masz tak źle.