Wpis z mikrobloga

Patroni się wkurzają i bardzo dobrze, mieli być niezależni a o 12 tylko utwierdzam się żeby nie zostać patronem.
Epidemia strachu w mediach jest straszna, a oni dołączają do niej na pełnej w takim programie.
Zabiorą im trochę z garnuszka to może się ogarną.
#radio357
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@devel9k zgadzam się, mało w tym niezależności a dużo głównego nurtu A zachowanie P Zozunia - bardzo nieeleganckie i nieprofesjonalne, jeśli nie potrafi "trzymać ciśnienia" niech na ryby albo grzyby jedzie Wstyd
  • Odpowiedz
i tak byś nim nie był. Nie jesteś pierwszy który prawi takie farmazony "a kiedyś byłbym patronem"

@Rad-X: Nic dodać, nic ująć. Ile razy czytałem już takie komentarze pod tym tagiem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@devel9k: niezależność nie oznacza braku własnego zdania. Poza tym to tylko Zołzuń tak gardłuje. W innych audycjach nie ma słowa o epidemii czy konieczności lub nie szczepień.
  • Odpowiedz
@Rad-X: A by ty znasz wszystkich ( ͡° ͜ʖ ͡°), @Kristof7:
Słucham ich od początku, o patronacie zacząłem myśleć po jakimś czasie.
Po prostu przyzwyczaiłem się do słuchania ich podczas pracy do ok 13.
Później wjechało "uwaga audycja może zawierać śladowe ilości polityki" i stwierdziłem, że jednak nie, bo czuje stronniczość.

@mit-nick: tak i granie głupa 'o coś nas rozłączyło'. Dodzwoniłem się
  • Odpowiedz
@piorom: Dobra, ale w serwisach jest to przedstawiane jako "wydarzenie" a nie publicystyka. Poza tym Rożek (co by o nim nie mówić) jest jednak bardziej naukowcem i jego argumenty są bardzo osadzone w źródłach, Zozuń natomiast to dziennikarz który prowadzi ten temat z tezą.
  • Odpowiedz