Podobno krzyczał w momencie gdy ktoś go zauważył w wodzie. Musiało mu się coś stać (np. jakiś skurcz) bo przecież wielokrotnie było widać na filmach jak radzi sobie z wychodzeniem na lód.
Kurde przedwczoraj po dłuższym czasie odpaliłem jego kanał, cieszyłem się że pomimo problemów ze zdrowiem ciągle nagrywa... Niech bogowie po drugiej stronie nie żałują mu vikinga i żubrówki :(
@ktomizajalnazwy: Do tego zachowywal pozytywne myslenie pomimo zmagania sie z choroba, a potem operacja i w koncu zycie ze stomia. RIP szalony Norweg :(
@abeborak: Jak zobaczyłem twoj wpis to zastanawiałem się jak to się mogło zdarzyc, sadzac po filmach ten chłop był nie do zdarcia, jak się dowiedziałem ze podobno się utopił to (╯°□°)╯︵┻━┻ rip apetor
@abeborak: "W tym samym czasie przyszli niektórzy i donieśli Mu o Galilejczykach, których krew Piłat zmieszał z krwią ich ofiar. Jezus im odpowiedział: Czyż myślicie, że ci Galilejczycy byli większymi grzesznikami niż inni mieszkańcy Galilei, że to ucierpieli? Bynajmniej, powiadam wam; lecz jeśli się nie nawrócicie, wszyscy podobnie zginiecie. Albo myślicie, że owych osiemnastu, na których zwaliła się wieża w Siloam i zabiła ich, było większymi winowajcami niż inni mieszkańcy Jerozolimy?
Informacja obiega dzisiaj świat.
Był bardzo pozytywnym człowiekiem, mimo trudności czerpał szczęście z prostego życia, którego wielu mu zazdrościło.
Wiedział że podejmuje ryzyko. Może nawet nagrał swoją śmierć... Oby YouTube oszczędził jego kanał.
Spoczywaj w pokoju [*]
@abeborak: Ale co to ma znaczyć? Sugerujesz, że mieliby usunąć teraz jego kanał?
Różne rzeczy się działy z kanałami gdzie
Wiesław Wszywka też się trochę trzymał
@abeborak: Razi mnie takie porównanie. Apetor nie był jakimś tam żulem. To był GOŚĆ!
Komentarz usunięty przez autora
@abeborak:
No z tym montowaniem to nie wiem czy cieszył się życiem xF
"W tym samym czasie przyszli niektórzy i donieśli Mu o Galilejczykach, których krew Piłat zmieszał z krwią ich ofiar. Jezus im odpowiedział: Czyż myślicie, że ci Galilejczycy byli większymi grzesznikami niż inni mieszkańcy Galilei, że to ucierpieli? Bynajmniej, powiadam wam; lecz jeśli się nie nawrócicie, wszyscy podobnie zginiecie. Albo myślicie, że owych osiemnastu, na których zwaliła się wieża w Siloam i zabiła ich, było większymi winowajcami niż inni mieszkańcy Jerozolimy?