Aktywne Wpisy

Megasuper +33
Początek końca książula. #ksiazulo
źródło: temp_file4366204377600619953
Pobierz
Seshu +436
Tadeusz Sznuk obchodzi dziś 82. urodziny 🎂🌹, znany i lubiany dziennikarz, prezenter radiowy i telewizyjny. Dużą popularność i sympatię telewidzów zdobył jako prowadzący teleturniej "Jeden z dziesięciu" niezmiennie od 1994r.
Wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia i wszelkiej pomyślności
#gruparatowaniapoziomu #ciekawostki #telewizja #1z10 #radio
Wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia i wszelkiej pomyślności
#gruparatowaniapoziomu #ciekawostki #telewizja #1z10 #radio
źródło: 49787475283_n
Pobierz

Mirki,
Różowa dużo piecze i chciałaby kupić do domu Robota Planetarnego. Zasadniczo nie wiem na co patrzeć, czy kupić coś taniego z Lidla czy jednak zainwestować w coś markowego za 1000/1500zl
Korzystała by głównie do wypieków, do chleba, do pizzy i do czego się tam jeszcze da - gotuje nowocześnie i chętnie korzysta z każdej nowinki która zawita w naszych czterech kątach.
Pomożecie? Nie wiem ile na to przeznaczyć żeby tez się nie rozpadł po miesiącu, żeby tez nie dostał zadyszki przy podstawowej robocie.
Ja ostatnio (z tydzień, może 2 temu) kupiłem standardowy zestaw dla tesciowej za 690ziko
https://www.euro.com.pl/roboty-wieloczynnosciowe/bosch-robot-kuchenny-mum58234.bhtml
A rok temu taki sam zestaw, ale z maszynką do mielenia (której nie polecam, strasznie wolno działała) za 900zł.
Działa, mocy nie brakuje.