Aktywne Wpisy
wykopranger +47
Ktoś może wytłumaczyć o co tu chodzi,bo pierwszy raz co takiego widzę xD
Chyba trafiłem na osiedle dla ludzi niepelnosprawnych... Nawet nie widziałem że takie istnieją xD Po co tyle tych miejsc dla niepelnosprawnych? W kom druga fotka
#nieruchomosci #patodeweloperka #pytanie
Chyba trafiłem na osiedle dla ludzi niepelnosprawnych... Nawet nie widziałem że takie istnieją xD Po co tyle tych miejsc dla niepelnosprawnych? W kom druga fotka
#nieruchomosci #patodeweloperka #pytanie
BasTajpan +416
Kilka lat temu mireczek @Dzejbok wstawił swoją tapetę z miodowych lat. Tak mnie ona oczarowała, ze obiecałem sobie skopiować ją od niego jak tylko będę miał dwa monitory. I oto ona ( ͡° ͜ʖ ͡°) #seriale #miodowelata #heheszki #humorobrazkowy
Jeżdżę wprawdzie siłowo, ale o napęd - czystość dbam, trzy łańcuchy w rotacji około 250km, waga poniżej 80.
Przejechane 2500km i pierwszy z łańcuchów zaczyna świrować :/ poprzedni zestaw 2 łańcuchy + kaseta też przetrwał tylko tyle. Przedniego blatu nie wymieniałem, teraz przednie zęby nadal wyglądają w miarę zdrowo - wymieniać i tak?
#rower #enduromtb #mtb
Komentarz usunięty przez autora
@s---k: Wymienił piastę, kasetę, korbę i manetkę. :) Czyli pewnie z 4k spokojnie, z 20% wartości roweru.
Zresztą manetkę Srama to bym najlepiej wywalił w pierwszej kolejności. ;)
@pochazizchrzanowa: i po 2.5k napęd jest wykończony? To co jeśli ktoś jeździ na jednym łańcuchui nie dba tak o czystość? Po 1k napęd do wyrzucenia? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@yggdrasil: 12rz? To wrzuć manetkę deore xt.
Podobno jak się kupi wyższy model napędu to jest lepiej i pewnie łańcuch i kasetę wymienię na X01, podobno dużo lepiej. :)
@dzangyl: napęd wykończony jeszcze nie jest, odpada pierwszy łańcuch, liczę że pozostałe dwa zrobią jeszcze po 300-500 każdy, ale nadal dziwi mnie to, że to trochę mało.
Jasna sprawa że warunki robią robotę, a jeżdżę raczej w każdych. Asfaltów i innych litych podłoży unikam. Znaczenie ma też ratio przewyższeń - ja mam jakieś 2500km i 28000m przewyższenia.
@yggdrasil: Szczerze to to wygląda jak konsumencki syndrom sztokholmski. "sprzedaliśmy ci g---o ale jak dasz nam jeszcze więcej kasy to nie będzie gównem, obiecujemy. Zaufaj nam". Nie da się wymienić tego bębenka?