Aktywne Wpisy
atteint 0
znacie jakieś fajne kłamstwa?
Sh3rI0ck +1
Jaka polecacie maszynkę do golenia z wymiennymi końcówkami, do twarzy i miejsc intymnych (będą dwie (co by ograniczyć głupie wpisy)). Ostatnio kupiłem Shav i największe gowno jakiego używałem. Znacie coś co kroi na zero bez podrażnień?
#kosmetyki #niebieskiepaski #medycyna
#kosmetyki #niebieskiepaski #medycyna
Tu masz stanowisko współczesnej nauki.
A ja serio tacy głupi, to skąd się to bierze?
Ja rozumiem, że można stać w opozycji do obecnych wartości, ale to trzeba jakoś z głową, z sensem, a oni se sami w kolano strzelają, za każdym razem
@Rogalove: jak cię #!$%@? stać tylko na pismo obrazkowe i nim swoje kłamliwe wysrywy przekazujesz to na co mają odpowiadać? Typowe prawicowe myślenie, walczmy obrazkami na których wymyślamy że niby źle lewaki coś mówią, dzbany skłonne do przyjęcia takiej propagandy ją łykną, innym powiedzmy że jak się można o memy
@i-marszi: Pytam z ciekawości. Ludzie często podają te różne płcie metaboliczne, chromosonalne, psychiczne i.t.d, żeby udowodnić jakieś gadki o tym, że pleć to spektrum i że sama pleć może odnosić się do różnych kwestii. Ale czy to nie są po prostu punkty w których płcie się różnią, a nie różne kategorie płci?
W sensie różne gatunki zwierząt też się różnią w różnych obszarach np hormonach, mózgach, psychice, fenotypie, gonadach
Konserwom chodzi tylko o to żeby obrażać ludzi, jeżeli uznają kogoś za innego, niż im się wydaje że powinien być.
Nauka mówi że są cech które powszechnie uważamy za męskie lub żeńskie. Są to zarówno cechy fizyczne jak i psychiczne. Naukowcy też twierdzą że te cechy nie są tak rozdzielone wśród kobiet i mężczyzn jak to by konserwatyści chcieli.
W biblii jest napisane że jak kobieta ubierze się jak mężczyzna