Wpis z mikrobloga

https://www.kamilbazelak.pl/wazenie-przed-gala-fight-night-8-kamil-bazelak-vs-adam-koprowski/ Gwiazda Borka-,,Arab" walczył u Najmana, czołowy zawodnik Grabowskiego-Siwy walczył u Najmana, więc to jest tak, że w mediach każdy ,,anty", ale jak przychodzi co do czego to u niego walczą. W sumie Najman powinien skupić się na robieniu ,,mma vip", jak największy absurd, tym lepiej, ale sam jako czynny zawodnik powiedzieć ,,dość". Ja osobiście nie daję mu szans w walce z Murańskim, bo nawet kwestia psychiki-Najman ,,pęka" jak mu nie idzie w walce-Trybson czy Burneika robi kokon i koniec, a Murański dostawał, ale walczył, miał dużą chęć przetrwania i to mi się podobało. Do sportu trzeba mieć charakter. Ma go ,,Wiewiór" z FAME MMA, bo na 1ce walczył z 115 kilogramowym Handke i dał naprawdę dobrą walkę. Najman nie wiem czy dałby z takim minutę walki. To już Ozdoba lepiej walczył z Burneiką, niż on, mniej ucieczek było i raz nawet trafił dość konkretnie, a Najman niestety nie zrobił nic, aby wygrać.
#mmavip
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach