Aktywne Wpisy
arwok +11
#f1 może jestem ślepy, ale nie wierzę że takie cacko, które się pojawiło dzisiaj na twitterze, ominęło ten nadal wciąż aktywny tag ( ͡° ͜ʖ ͡°)
to fragment wyścigu z usługi F1 Digital+, który był w Polsce w latach 1999-2002, dotychczas jeden z największych świętych graali wyścigowych lost media w Polsce
F1 Digital+ był usługą dla abonentów cyfry+ pozwalającą oglądać wyścig F1 na siedmiu (!) kanałach
to fragment wyścigu z usługi F1 Digital+, który był w Polsce w latach 1999-2002, dotychczas jeden z największych świętych graali wyścigowych lost media w Polsce
F1 Digital+ był usługą dla abonentów cyfry+ pozwalającą oglądać wyścig F1 na siedmiu (!) kanałach

josedra52 +4

Skład w komentarzu.
#weganizm #wegetarianizm
źródło: comment_1637619826WP573syCrY0CcTEbeHMvQp.jpg
Pobierzźródło: comment_1637619849MoomhRq7sIUagSs1OZrAtR.jpg
Pobierznajlepsze
@MlodyWilk: i mają ten okropny tani tłuszcz
Guanylan disodowy E627:
Guanlyic acic and guanylates are generally produced from yeasts, but partly also from fish. They may thus not suitable for vegans and
Mogą nie być wegańskie. Natomiast mój research wskazuje, że źródłem guanylanu i inozynianiu przynajmniej równie często jak ryby są również algi i tapioka. Fakt, że w składzie zupki znajduje się również właśnie tapioka bardzo mocno sugeruje mi, że tak było w tym przypadku.
Natomiast jasne, jeśli komuś zależy na 100% pewności, to prawdopodobnie nie jest to dobry wybór. Zresztą, te zupki nie są dobrym wyborem w
źródło: comment_1637639630q2ati7yykqrFirh2bPA83J.jpg
Pobierz