Wpis z mikrobloga

Za każdym razem na wykopie gdy pisałem że mam w------e na związki i głosiłem redpill mieszany z whitepillem wmawiano mi syndrom wyparcia, że żadna mnie nie chciała i dlatego jestem MGTOW to prezentuję skan mojej urody wedle sztucznej inteligencji, jestem 7,4/10 i mam młody wygląd. Tak, można dobrze wyglądać i nie pakować się w kajdany beciakostwa z różowymi #redpill #blackpill #zwiazki #przegryw #mgtow
Jarkendarion - Za każdym razem na wykopie gdy pisałem że mam w------e na związki i gł...

źródło: comment_1637607077ZMOv4mJY0XZhoBRYshsoNd.jpg

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jarkendarion: Tutaj nawet jakbyś był chadem to by mówili że cope. Mam ziomka 15 lat starszego,po rozwodzie,buli alimenty i zaciska pasa, ale oczywiście nie można się uczyć na błędach innych
  • Odpowiedz
@Jarkendarion: mam 5.6 i 6.6 za drugim razem, niech jakiś sub-5 się znajdzie to zobaczymy jak wiarygodne są te wyniki. Z lachowskim i innymi może być problem bo ta strona bierze obraz z kamerki ;/

edit: Za trzecim razem dało mi 7.6, scam jak c--j
  • Odpowiedz
@MightyGoldberg: zauważyłem, że kamera musi najeżdżać odpowiednio na pole, inaczej algorytm źle działa, np gdy klikass skip. Ale tak czy siak 6.7 to dobry wynik dla sigmy( ͡° ͜ʖ ͡°) w końcu twój dawny różowy po latach zagadał
  • Odpowiedz