Aktywne Wpisy

Piottix +1188
Boli mnie że jakieś popularne grupki celebrytów oddają 0,01% swojego miesięcznego dochodu charytatywnei i wszyscy biją im brawo. A kiedy ja oddaje połowę w podatkach i ledwo wiążę koniec z końcem to nikt plusa nawet nie da
#latwogang
#latwogang

LuckyStrike +75
Chciałem bez ironii podziękować Marcinowi. Pomaga mi w abstynencji w której trwam od stycznia. Odkąd zrobiło się ciepło to czasami nachodzi mnie ochota na zimne pifko. Wystarczę że włączę wtedy na kilka sekund jego gniota i popatrzę na ten opuchnięty ryj to od razu mi się odechciewa. Okun!
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka
źródło: fe81d5a69268568cbded596babc57bcc44d6a58e27348f5a82de67fe8dfbea31
Pobierz

Wykrywa nawet kable pod tynkiem- fajna funkcja, ciągłość przewodu i podświetlany wyświetlacz.
#jula #elektronika #ciekawostki #samochody
źródło: comment_1637571117JFR0eM11sJXua1U3upaTvw.jpg
Pobierzedit: Ale wykrywania kabli nie ma - do tego chyba I tak wolałbym coś dedykowanego kupić
@msichal: Czy mógłbyś podać jakiś model albo link dla przykładu?
Chciałbym coś podobnego kupić, dobrze by było, gdyby można było pomierzyć pojemność kondensatora
To, co miałem na myśli to AN8002 albo zotek chyba, ZT102, to chyba to samo z tego co pamiętam.
Jest też chyba trochę lepszy aneng AN8008, nie wiem jaki odpowiednik w zotek. Używam tego zoteka częściej niż uni-t który kosztował chyba z 50 dolców.
Nie wiem czy akumulatorki będą mieć sens - jak nie będzisz