Aktywne Wpisy
glassmice +458
Udało się!:d Pan nieuk zbanowany❤️
#paliwodahejtclub
#paliwodahejtclub
Dlaczego niebiescy nie zabierają swoich różowych na różne fajne aktywności ze swoimi kumplami?
Albo robią to sami albo z kumplami.
Jazda nocą po lesie 100km/h? To z kolegami. Z różową będzie wolniej, bezpieczniej (a więc nudniej).
Grill
Albo robią to sami albo z kumplami.
Jazda nocą po lesie 100km/h? To z kolegami. Z różową będzie wolniej, bezpieczniej (a więc nudniej).
Grill
Tylko że w przypadku KNP nie można mówić o szansy na zdobycie władzy, lecz o zwykłe dostanie się do sejmu, Korwin nie ma szans na dożycie momentu w którym KNP dostanie się do sejmu.
@jodynaa:
Taki pewny siebie to ty nie bądź, KNP ma ciągle szanse na listy krajowe.
Bo ludzie są racjonalnymi i rozumnymi istotami. A jeżeli jacyś ludzie tak się nie zachowują to po prostu też mają do tego prawo. :) Lepiej z góry zalożyć, że ludzie to dzieci i sami się nie dogadają żeby iść do knajpy
Radykalny liberalizm głosi także pogląd, że proponowany przez niego model społeczno-gospodarczy to najlepsze rozwiązanie pod słońcem. Nieskrępowany biurokratycznym ustawodawstwem wolny rynek zapewni ludziom szczęście i dobrobyt. Wszyscy ludzie (z wyjątkiem leniwych darmozjadów) skorzystają na postulowanych przez RL reformach.
1+1=2 i tak się składa, że ta sama liczba określa także poparcie społeczne (wyrażone w procentach) jakie partie radykalnie liberalne otrzymują w demokratycznych, wolnych wyborach Polsce.
Oj tam oj tam, sekretarz PKW powiedział że są szanse.
Choć w sumie chyba lepiej by sobie darowali ten sejm, z takimi strukturami regionalnymi... noż ku*wa...
Więc co, ludzie dorośleją i mądrzeją, czy powód jest jakiś inny?
Zwykle młodzi ludzie mają wyjeb*ne na politykę po osiągnięciu 18.
Ale jak to jest że ten Korwin, który od kilku już lat ma tyle zwolenników wśród dzieci w wieku 13-17 lat, wciąż nie może nawet uzbierać podpisów.
Nie przesadzaj, sam mam 17 lat i zwolenników Korwina-Mikke nie widzę, to jest zwyczajny mit z tym poparciem u gimbusów.
BTW ilu wykopowych korwinowców robiło coś by zebrać te podpisy?
Ja oczywiście w sumie nie twierdzę że za rok czy dwa Korwin przestanie Cię
"Korwinistą" jestem od niedawna, wcześniej byłem jego zagorzałym wrogiem. :)
Jasne że życie może zweryfikować moje poglądy, lecz wiedza którą mam na tę chwilę, pozwala mi uważać że te poglądy są wg mnie najlepsze.
nieśmiało dochodzę do wniosku, że Burchert sabotował tę akcję, albo zrobił to z niewiedzy, nie złożył wczoraj wniosku o tą rejestrację twierdząc, że nie ma podstaw, czas był do 16:15
Jeśli tak było naprawdę...