Aktywne Wpisy
Habebok +32
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
mickpl +329
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
W każdym razie JKM powinien opi*#$%lić odpowiedzialnych za zbiórkę bo to jest ku%@a komedia.
@RT_NR: Mimo wszystko jeżeli kogoś powinno się o--------ć to Korwina, bo to on na ostatniej prostej powiedzial, że nie mają szans.
Listy Kongres Nowej Prawicy złożone są już w 24 okręgach, a będą złożone w 25. Są więc duże szanse na rejestrację i na wystawienie list we wszystkich 41 okręgach! Nadal natomiast w 3 okręgach OKW nie chcą wydać potwierdzeń o rejestracjach list.
Też powoli zaczynam odnosić takie wrażenie - ale bez niego KNP nie ma szans żadnych.
@arcybydle-polakozerca: Wątpię.
1. Nie ma tych podpisów i JKM będzie narzekał na głupotę Polaków umacniając w wierze swoich wyborców.
2. Podpisy są, dostarczą je w ostatniej chwili. Kiepski wynik zwalą na media reżymowe, że za szybko ich skreśliły.
Zawsze wyjdzie na korwinowe :)